Camerele TV l-au surprins „la agățat” pe stadion și s-a făcut de râs în toată țara: „Îmi cer scuze soției și copiilor!”

admin
camerele tv l au surprins zla agatat pe stadion si s a facut de ras in toata tara zimi cer scuze sotiei size6.jfif

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 09:22

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 09:23


Coasta de Fildeș a trecut dramatic de Senegal, în optimile Cupei Africii. La Yamoussoukro, meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, după 120 de minute, iar ivorienii s-au impus cu 5-4 după loviturile de departajare.


Clip memă: i-a cerut numărul de telefon, dar ea n-a fost interesată


Imediat după calificarea Coastei de Fildeș, camerele TV au filmat un moment care a devenit viral. Un bărbat a fost surprins în timp ce îi face avansuri unei domnișoare, vizibil stânjenite și neinteresate de propunere.


Bărbatul, pe nume Anselme Santos, purta un tricou al naționalei ivoriene și părea foarte energic în a flirta cu femeia de lângă el. Răspunsul acestei a fost însă rece, ceea ce a făcut ca filmarea să se răspândească rapid pe rețelele de socializare.


Santos a fost chemat la TV în Coasta de Fildeș și a încercat să explice, stângaci, ce s-a întâmplat. „I-am cerut numărul de telefon. Nu e nimic în neregulă să ceri numărul, nu? Nu am fost insistent. Eram pe stadion, ne distram, nu am hărțuit-o. Nu merg la stadion să mă dau la femei, în fața atâtor camere”, a spus fanul ivorian.


„Vreau să îmi cer scuze soției și copiilor!”


Mai mult, Anselme Santos și-a cerut scuze soției sale și copiilor lui! „Am văzut filmarea când am ajuns la hotel. Toată lumea mă suna și îmi spunea că am ajuns viral pe Social Media. 


Aș vrea să îmi cer scuze soției mele, copiilor mei, domnișoarei și familiei acesteia! Doar ne distram la meci, îmi pare sincer rău”, a mai zis bărbatul.


Pe Twitter, bărbatul a fost ironizat pentru „eșecul” său. „Își cere scuze doar pentru c-a fost prins”, a comentat cineva. „Ea se simțea clar inconfortabil. Parcă ar fi vrut s-o mănânce. Nu ești iubit acasă, domnule?”, a scris un alt utilizator.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment