Ce spune Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin la trei săptămâni după transfer

admin
ce spune ange postecoglou despre radu dragusin la trei saptamani dupa transfer size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 16:38

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 16:38


În această iarnă, Tottenham i-a transferat pe Radu Drăgușin (de la Genoa, 25+5 milioane de euro) și Timo Werner (de la RB Leipzig, împrumut cu opțiune de cumpărare).


Ce spune Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin la trei săptămâni după transfer


La conferința de presă premergătoare jocului cu Everton, programat vineri, Ange Postecoglou a spus că atât Radu Drăgușin, cât și Timo Werner au reușit să se adapteze deja la Tottenham și a comentat inclusiv plecările de la clubul londonez.


„În fereastra de transferuri am avut obiective clare. Eram descoperiți la nivelul fundașilor centrali după ce l-am lăsat pe Davinson Sanchez să plece, iar faptul că am reușit să îl aducem pe Radu a fost excelent. De asemenea, și transferul lui Timo a fost unul excelent. Din cauza accidentărilor și a absenței lui Son, Werner deja și-a adus contribuția.


Dacă am fi lăsat aceste transferuri pentru ultimele zile, jucătorii ar fi avut nevoie de timp pentru a se adapa. Ambii (n.r – Drăgușin și Werner) s-au adaptat bine.


În ceea ce privește plecările, au fost câteva împrumuturi bune. E bine că Alejo merge la un club bun (n.r – Sevilla), unde poate juca. De asemenea, Ashley Phillips și Alfie Devine au avut parte de două împrumuturi bune (n.r – la Plymouth Argyle, ambii)”, a spus Ange Postecoglou, citat de Football London.


Radu Drăgușin, anunțat titular în Everton – Tottenham


Sâmbătă, de la ora 14:30, Tottenham joacă pe terenul lui Everton, în runda cu numărul 23 din Premier League, iar acesta ar putea fi primul meci al lui Spurs cu Radu Drăgușin titular.


Alasdair Gold și Rob Guest, reporteri la Football London, se așteaptă ca Ange Postecoglou să înceapă din primul minut cu Radu Drăgușin. Unul dintre Micky van de Ven și Cristian Romero, titularii obișnuiți ai lui Spurs, ar urma să fie odihnit.


„Meciul de sâmbătă i-ar putea oferi lui Postecoglou șansa de a-l titulariza pe Drăgușin în premieră. După o săptămână agitată cu trei meciuri și cu Cristian Romero și Micky van de Ven reveniți recent după accidentări, unul dintre cei doi ar putea fi odihnit”, scrie Football London.


  • Echipa probabilă a lui Tottenham: Vicario – Porro, Romero, Drăgușin, Udogie – Hojbjerg, Sarr, Maddison – Johnson, Richarlison, Werner
Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment