„Dinamo nu merită să se salveze! Joacă ridicol” Discurs dur după înfrângerea cu FC U Craiova 

admin
zdinamo nu merita sa se salveze joaca ridicol discurs dur dupa infrangerea cu fc u craiova size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 10:40

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 10:42


„Câinii” nu au nicio victorie în acest an și au ajuns la a treia înfrângere consecutivă în campionat, deși au pierdut la limită ultimele meciuri. Dinamo se află pe ultimul loc în clasamentul Superligii, în spatele lui FC Botoșani, care a câștigat cu Poli Iași și a urcat o poziție. 


Adrian Falub a criticat dur ce se întâmplă la Dinamo 


Adrian Falub a comentat duelul disputat pe „Ion Oblemenco” și a avut un discurs dur când a vorbit despre situația în care se află Dinamo, dar și despre prestația echipei din Ștefan cel Mare. 


„După cum joacă, Dinamo nu merită să salveze! Dinamo mi se pare o echipă… E trist să vezi că Dinamo arată așa. Eu am crescut cu Dinamo fiind o echipă cu fotbaliști buni, cu organizare, cu antrenori buni. Și acum a ajuns să joace ridicol. E un club care trăiește din amintiri. 


Nu putem vorbi de o tactică la Dinamo. Nu știm ce vrea să joace. Dacă vrei să te salvezi, trebuie în primul rând să nu iei gol. Nu poți să te prezinți în halul ăsta! 


Dinamo nu e realistă. Cei de acolo spun că ‘Am jucat bine, dar nu am câștigat. Dar suntem pe un drum bun’. Să facem o comparație cu FC Botoșani, care știe ce să facă și e realistă. La Dinamo e mai grav că cei de acolo nu-și dau seama de ce se întâmplă. Poți să pierzi, dar modul în care pierde… 


Părerea mea că Dinamo încă doar vorbește. Prea puțin arată. Cei de acolo nu sunt realiști. Nu știu ce ar putea salva echipa acum. Nu cred că jucătorii sunt atât de slabi încât să nu câștige. Dar… Când te prezinți așa la meciuri apar niște semne de întrebare”, a spus Adrian Falub la Prima Sport. Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment