Dorinel Munteanu, derapaj rasist după meciul cu Rapid: „Câțiva sunt mai bronzați puțin”

admin
dorinel munteanu derapaj rasist dupa meciul cu rapid cativa sunt mai bronzati putin size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 22:29

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 22:29


Rapid s-a impus grație golurilor marcate în prima repriză de Rrahmani (5′) și Burmaz (45+2′). Oțelul a reușit să reducă din handicap pe final, după golul lui Cisotti, din minutul 87, însă nu a fost suficient.


Dorinel Munteanu, derapaj rasist după meciul cu Rapid: „Câțiva sunt mai bronzați puțin”


La finalul meciului, Dorinel Munteanu s-a declara foarte dezamăgit de eșecul care diminuează serios șansele Oțelului la play-off. Antrenorul gălățenilor a criticat și o declaraței a portarului Relu Stoian, care a spus că jucătorii Oțelului au resimțit presiunea din Giulești.  


În finalul interviului, când a fost intrebat despre un presupus conflict cu fanii Rapidului, Dorinel Munteanu a făcut o aluzie rasistă.


„Sunt foarte dezamăgit de această înfrângere. Am văzut azi două reprize total diferite, una în care Rapid a profitat de 2-3 greșeli personale și a marcat. La primul gol, fundașul central a pierdut o minge, iar adversarii au marcat. Al doilea, un șut fantastic care a făcut diferența. Aceste două ocazii au făcut diferența pentru că repriza a doua ne-a aparținut în totalitate, dar n-am reușit să fim mai periculoși.


Cine a spus de teamă? Cine? Nu a fost nicio teamă. Pentru ce teamă? Era cel mai frumos să joci. Probabil Stoian nu a jucat la acest nivel, dar nu pot să cred că ăsta a fost motivul înfrângerii. Fiecare gândește în felul lui, dar e clar că gândul nostru de a prinde play-off-ul se îndepărtează tot mai mult.


Ce să facă Relu Stoian la al doilea gol? A fost gol în vinclu. Vrei să scot în evidență golul sau ce? Nu a avut ce să facă nici la primul, nici la al doilea. Am marcat golul prea târziu și nu am putut să mai facem nimic.


Azi, unii jucători m-au dezamăgit total. Am avut mare încredere în ei, dar e clar că responsabilitatea e a mea. Vedem ce mai putem scoate din aceste șase meciuri.


Cel mai fantastic arbitraj pe care l-am avut vreodată de când sunt antrenor și jucător. Cel mai bun din cariera mea! Nu sunt ironic, sunt sincer. Așa comunicativ arbitru nu am văzut. Puteama să iau 10 cartonașe galbene, dar nu știu de ce nu mi-a dat. A fost așa jovial cu noi, cu tragerile de timp ale adversarilor. Așa mi s-a părut, a fost foarte, foarte bun arbitrajul, extraordinar!


(n.r – despre un conflict cu fanii Rapidului) Eu nu am avut niciun conflict. Vocabularul lor este unul care se potrivește. Ce să zic? Îi știu de mult timp pe fanii Rapidului, fac o atmosferă extraordinară, dar probabil nu le sunt simpatic. Nu toți, câțiva au fost așa mai.. mai bronzați puțin”, a spus Dorinel Munteanu.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment