Drăgușin face prima victima în Anglia: antrenorul lui Everton, suspendat!

admin
dragusin face prima victima in anglia antrenorul lui everton suspendat 9 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 21:10

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 21:13


Drăgușin a intrat pe teren în minutul 89, când Tottenham conducea cu 2-1 după dubla lui Richarlison din prima repriză și golul marcat de Harrison în minutul 30. Fundașul român i-a luat locul lui Hojbjerg, iar Spurs a trecut din nou la o formulă cu trei stoperi.


Sean Dyche s-a ales cu o suspendare după ce a protestat la faza în care a fost implicat Drăgușin


Fundașul român, care a împlinit chiar sâmbătă vârsta de 22 de ani,
a fost implicat imediat în două faze controversate. În minutele 90 și 90+4, Beto, atacantul portughez al lui Everton, s-a prăbușit de lângă Drăgușin, susținând că a fost faultat, însă centralul Michael Oliver a lăsat în ambele faze jocul să meargă, fără să acorde penalty sau lovitură liberă din marginea careului.


La a doua fază, cea din minutul 90+4, a fost vorba de un duel umăr la umăr între Drăgușin și Beto, în urma căruia portughezul s-a prăbușit pe gazon, la marginea careului. După ce a văzut că Michael Oliver nu dictează lovitură liberă pentru Everton, antrenorul gazdelor a protestat vehement pe margine, gesticulând nervos.


Dyche s-a ales cu un cartonaș galben pentru proteste, iar acesta a fost al treilea avertisment din actuala stagiune, astfel că antrenorul lui Everton va fi suspendat pentru meciul cu Manchester City, când nu va putea sta pe banca tehnică, scrie The Athletic.


„Nu se pot anula? Nu mai ai voie să arăți pasiune când vine vorba de o decizie… e o decizie greșită. Am reacționat și am fost sancționat pentru asta”, a spus Sean Dyche, când a fost întrebat despre cartonașul galben văzut.


Nu a fost singurul cartonaș galben provocat de Radu Drăgușin. Lewis Dobbin, tânărul atacant al lui Everton, a fost avertizat în minutul 90+9 după o intervenție dură asupra fundașului român.Pentru Radu Drăgușin a fost al treilea meci în care este introdus pe final de Tottenham, după cele cu Manchester United (2-2) și Brentford (3-2).


În urma acestui rezultat, Tottenham ocupă locul 4 în Premier League, cu 44 de puncte, la șapte lungimi în spatele liderului Liverpool, care are un meci mai puțin.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment