E gata! La ce echipă va încheia sezonul Ionuț Radu

admin
ionut radu 26 de ani portarul lui bournemouth a fost dorit de mai multe echipe in aceasta iarna size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 17:11

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 17:13


Devenit a treia variantă de portar la Bournemouth, după Neto și Mark Travers, Radu, care aparține în continuare de Inter Milano, și-ar fi dorit să încheie prematur împrumutul și să semneze cu o altă echipă la care să aibă șanse mai mari de a apăra.


Ionuț Radu rămâne la Bournemouth


În presa internațională s-a scris despre interesul unor cluburi
precum Al Shabab, Metz, Udinese sau Crystal Palace, însă niciuna dintre mutări nu s-a realizat, iar fereastra de mercato s-a încheiat în campionatele amintite.


În aceste condiții, Gazzetta dello Sport anunță că Radu va rămâne la Bournemouth până la finalul sezonului. Lipsa minutelor i-ar putea pune în pericol portarului convocarea la naționala României pentru EURO 2024, turneu final transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO în perioada 14 iunie – 14 iulie.


„Până la urmă, Ionuț Radu va rămâne la Bournemouth, sub formă de împrumut, chiar dacă nu prinde minute la clubul din Anglia. Inter ar fi fost de acord cu încheierea împrumutului, însă cu condiția ca portarul să-și găsească o altă echipă.


Acest lucru nu s-a întâmplat, fereastra de mercato din Italia s-a încheiat, iar totul pare să arate că nu va pleca din Premier League până în iunie”, a scris Gazzetta dello Sport, potrivit FCInter1908.


În acest sezon, Radu a apărat în cinci meciuri la Bournemouth – două în Premier League și trei în Cupa Ligii Angliei. În campionat nu a mai făcut parte din lot la meciurile disputate în ultimele trei luni.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment