FCU Craiova – Dinamo, meciul zilei (de la 20:00), analizat de Dan Chilom 

admin
giovanni costantino size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 14:30

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 14:52


Meci cu miză azi în Superligă!


FCU Craiova primește vizita lui Dinamo. Oltenii nu au avut un start de an așa cum și-ar fi dorit patronul Adrian Mititelu, în ciuda faptului că au dat piept cu două formații puternice ale campionatului, Rapid și campioana Farul, ambele jocuri disputându-se în deplasare.


Cele două meciuri au fost pierdute la limită de echipa lui Costantino (3-4 în Giulești și 0-1 cu Farul), care ocupă în acest moment locul 11, cu 27 de puncte acumulate.


FCU Craiova – Dinamo, meciul zilei (de la 20:00), analizat de Dan Chilom 


Dinamo merge în Bănie după derby-ul cu Rapid, pierdut pe Arena Națională, scor 1-2, și după un joc care ar putea da speranțe, dar, din nefericire pentru “câini”, speranțele nu mai sunt suficiente, ci doar punctele.


Situația în clasament a dinamoviștilor este una disperată, cu doar 16 puncte după 23 de meciuri, locul 15, loc care duce în eșalonul secund.


Dinamo a pierdut cu Petrolul și Rapid în primele două jocuri ale anului, iar strategia gândită în această iarnă nu pare să dea roade, adică nu aduce punctele mult dorite. Cu un antrenor străin de campionatul intern, cu jucători care nu cunosc foarte multe despre Superligă, misiunea lui Dinamo pare a fi mai grea decât a lui Tom Cruise.


Varianta românească ar fi fost mult mai realistă: Florin Bratu antrenor  și jucători tineri precum cei doi frați Irimia sau  chiar Ahmed Bani, fotbaliști crescuți într-un fotbal în care numele Dinamo înseamnă mult.


În clasamentul formei, Craiova ocupă poziția a 4-a, iar Dinamo poziția a 9-a.


Ultima confruntare din campionat între cele două s-a terminat cu victoria “alb- albaștrilor”, scor 0-1. S-a jucat pe 15 Septembrie 2023, pe stadionul Arcul de Triumf.


Oltenii au o medie totală de goluri marcate de 1,56 / partidă.  În meciurile de acasă, marchează în medie 2 goluri / partidă.


Dinamo stă mult mai rău la capitolul goluri marcate. La general media de reușite a “câinilor” este 0,6/ partidă. În deplasare media de reușite este de 0,81 / partidă. 


  • U Craiova 1948 – 56% șanse de victorie.

  • Dinamo – 26% șanse de victorie. 

  • Egal – 18% șanse. 


Principalii posibili marcatori:


Vladislav Blănuță – 3.30.


Yassine Bahassa – 4.40.


Hakim Abdallah – 5.50.


Denis Politic – 6.00.


Sugestia Sport.ro: ambele echipe marchează
Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment