Gălățenii au explicat eșecul din Giulești: ”Ne-a fost frică!”

admin
galatenii au explicat esecul din giulesti ne a fost frica size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 22:59

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 23:13


Giuleștenii au primit vizita gălățenilor sâmbătă seară, în etapa cu numărul #24 din primul eșalon al României. La capătul celor 90 de minute, Rapid a înregistrat toate cele trei puncte.


Gălățenii au explicat eșecul din Giulești: ”Ne-a fost frică!”


Relu Stoian, goalkeeper-ul Oțelului Galați, a subliniat faptul că nu înțelege cum a reușit echipa să piardă în Giulești, dar chiar și așa a evidențiat că poate fotbaliștilor le-a fost ”frică” de atmosfera generată de suporterii Rapidului.


De asemenea, Relu Stoian a specificat că gălățenii au evoluat foarte bine în ultima parte a meciului și că ar fi meritat cel puțin un punct sâmbătă seară.


”Nu știu. Nu pot să îmi explic cum am pierdut. Cred că i-am respectat mai mult decât trebuia. Toată lumea știe că aici este o atmosferă favorabilă gazdelor. Cred că ne-a fost și puțin frică de atmosferă. 


Nu știu ce nu a mers. Nu am văzut încă golurile. Vom analiza în vestiar. Nu știu dacă puteam face mai mult.


Am avut o perioadă foarte bună în ultima parte a meciului. Cred că meritam și golul doi. Sperăm să obținem victoria cu Craiova, acasă”, a spus Relu Stoian după meci.Echipele de start


  • Rapid București: Aioani – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Djokovic, Albu, Papeau – Burmaz, Rrahmani, Krasniqi 


Rezerve: Drăghia, Cristea, Bădescu, Oaidă, Cîrjan, Funsho, Hasani, Petrila, El Sawy, Ioniță


Absenți: Emmers, Kait (accidentați)


Antrenor: Cristiano Bergodi  • Oțelul Galați: Stoian – Zhelev, Cisse, Lovric, Gomes Silva – Lameira – Maciel, Teles, Cisotti, Tănasă – Rusevic 


Rezerve: Yabre, Gitan, Rus, Ghiocel, Adăscăliței, Jardan, Al. Pop, G. Cârjan, Bordun, Mocanu, E. Pap, Zivulic


Absenți: Dur-Bozoancă, Neagu (accidentați), Bodișteanu (suspendat)


Antrenor: Dorinel Munteanu


Rapid București – Oțelul Galați 2-1


Albion Rrahmani a deschis scorul în minutul opt. Tot în prima parte, giuleștenii au marcat și al doilea gol, grație reușitei lui Borisav Burmaz din minutul 45+2.


În partea secundă, Juri Cisotti a micșorat diferența în minutul 87, dar prea târziu ca gălățenii să mai poată modifica tabela de marcaj. Partida s-a terminat, astfel, 2-1 în favoarea rapidiștilor.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment