Le Parisien, ziarul de casă al lui PSG, anunță: „Kylian Mbappe semnează cu Real Madrid în vară”

admin
le parisien ziarul de casa al lui psg anunta kylian mbappe semneaza cu real madrid in vara size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 18:48

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 18:52


Le Parisien, considerat „ziarul de casă al lui PSG”, susține că „inevitabul se va produce, iar cel mai mare star din fotbalul francez se va alătura celui mare club din lume, în vară„.


Le Parisien: „Kylian Mbappe, la Real Madrid din vară”


Francezii susțin că Mbappe a decis să părăsească Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon și să semneze cu Real Madrid din postura de jucător liber. Pentru PSG, lucrurile ar fi clare, considerând că este deja o bătălie pierdută și nu îl poate convinge pe campionul mondial din 2018 să semneze o nouă înțelegere pe Parc des Princes.


Real Madrid ar pregăti acum negocierile pentru contractul lui Kylian Mbappe, însă clubul condus de Florentino Perez rămâne precaut, mai ales că Real a fost foarte aproape să îl transfere pe atacant și în 2022, însă mutarea a căzut în ultimul moment, iar PSG i-a prelungit contractul.


„Cel mai bun fotbalist francez este hotărât să îmbrace cel mai important tricou din lume, acela al lui Real Madrid”, a conchis Le Parisien.


Mbappe traversează un nou sezon excelent în Franța, cu 29 de goluri și 7 pase decisive în primele 28 de meciuri jucate. Starul francez speră la un parcurs reușit și în UEFA Champions League, unde PSG va înfrunta Real Sociedad în faza optimilor de finală.


Kylian Mbappe ar urma să aibă un salariu mult mai mic la Real Madrid


În urmă cu câteva săptămâni, presa din Franța scria despre cele două variane pe care le are Kylian Mbappe. Ofertele celor două cluburi, PSG și Real Madrid, sunt diametral opuse, chiar dacă vorbim de două echipe de top în fotbalul mondial.


Șeicii de la Paris ar fi fost dispuși să-i ofere lui Mbappe un salariu de aproximativ 100 de milioane de euro pe sezon. În prezent, PSG îi oferă atacantului în jur de 70 de milioane de euro pe sezon. De asemenea, ar fi existat beneficii și pentru familia lui Mbappe.


De partea cealaltă, Real Madrid nu îi oferă lui Mbappe un tratament special. „Galacticii” sunt gata să-i acorde un salariu de aproximativ 30 de milioane de euro pe an. Conform L’Equipe, aceasta ar fi linia roșie peste care spaniolii nu ar putea trece.


Chiar dacă diferența este uriașă între cele două sume, Real Madrid are cu totul alt profil. Vorbim de clubul care a câștigat de 14 ori UEFA Champions League, record all-time. Mbappe ar putea fi liderul unei echipe unice în fotbalul mondial.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment