Mihai Stoica a vorbit despre Dinamo după ce „câinii” au ajuns pe ultimul loc în clasament 

admin
mihai stoica a vorbit despre dinamo dupa ce zcainii au ajuns pe ultimul loc in clasament size6.png

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 13:55

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 13:59


„Câinii” au bifat a treia înfrângere consecutivă în Superligă. Dinamo a pierdut, din nou, la limită și a ajuns pe ultimul loc în clasament, după ce FC Botoșani a urcat o poziție în urma victoriei cu Poli Iași. Astfel, situația dinamoviștilor pare a se complica din ce în ce mai tare, iar varianta retrogradării se întrevede la orizont. 


Mihai Stoica nu o vrea pe Dinamo retrogradată 


Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit în cadrul unei acțiuni caritabile de la Adăpostul Speranța, și despre situația în care a ajuns din nou Dinamo. Oficialul liderului din Superligă a punctat că jocul fotbaliștilor lui Kopic dă speranțe pentru salvarea de la retrogradare.


Totodată, Mihai Stoica a declarat că nu își dorește să o vadă pe Dinamo din nou retrogradată, riscând să stârnească reacții negative din partea suporterilor echipei sale.


„Sunt pe ultimul loc, doar că jocul le dă speranțe și cred că au șanse foarte mari să se salveze. Revenim la hate, chiar dacă nu convine aproape nimănui dintre suporterii noștri, eu îmi doresc ca Dinamo să se salveze”, a declarat Mihai Stoica. Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment