Portugal, que loucura! Tocmai l-au transferat pe cumnatul de 45 de ani al lui Paris Hilton: „Are energia unuia de 20!”

admin
portugal que loucura tocmai l au transferat pe cumnatul de 45 de ani al lui paris hilton zare energia 12 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 11:52

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 11:51


Echipa portugheză Länk FC Vilaverdense a făcut cea mai ciudată mutare din mercato. Aflată în a doua ligă din Portugalia, gruparea din Vila Verde l-a prezentat pe americanul Courtney Reum.


Cumnatul de 45 de ani al lui Paris Hilton s-a transferat în Portugalia


Doar că Reum are toate datele „împotriva” lui. Are 45 de ani, nu a jucat niciodată fotbal și e cunoscut doar pentru că este cumnatul celebrei Paris Hilton (VEZI GALERIE FOTO)! „E unul dintre cele mai improbabile și neobișnuite transferuri din ultimii ani”, au notat jurnaliștii de la Marca.


Courtney Reum, originar din Ilinois, este antreprenor și are o avere estimată la circa 35 de milioane de euro. El este fratele lui Carter Reum, care s-a căsătorit cu Paris Hilton la finalul lui 2021.


Noul jucător al celor de la  Länk FC Vilaverdense a jucat fotbal un singur sezon, la finalul anilor ‘90, pentru Universitatea din Columbia. Postul său era cel de atacant.„Vârsta lui Courtney Reum nu e o problemă!”


Länk FC Vilaverdense, club deținut din 2020 de consorțiul canadian Länk, ocupă poziția a 17-a, penultima, în liga secundă portugheză. Are 16 puncte din 19 meciuri și se află la cinci lungimi de salvarea de la retrogradare.


Transferul lui Reum nu este singura ciudățenie din mercato. Formația din Vila Verde l-a adus și pe Sherwin Dandey, nepotul faimosului Clarence Seedorf. Dandey nu a mai jucat fotbal din 2021!


Contactați de publicația portugheză A Bola, cei de la Vilaverdense au declarat că „vârsta lui Courtney Reum nu e o problemă”. „Are energia unui jucător de 20 de ani”, au explicat reprezentanții clubului lusitan.
Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment