Probleme pentru Jurgen Klopp înaintea duelului cu Arsenal. S-a accidentat cel mai în formă jucător al momentului

admin
probleme pentru jurgen klopp inaintea duelului cu arsenal s a accidentat cel mai in forma jucator al momentului size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 14:47

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 14:46


Despărțite de doar cinci puncte, cele două echipe se află pe locul trei, respectiv primul în competiția internă, astfel că miza meciului este una foarte mare.


Darwin Nunez, indisponibil pentru meciul cu Arsenal?


În cadrul conferinței de presă susținută înaintea partidei, Jurgen Klopp a anunțat că sunt șanse mici ca Darwin Nunez să fie apt pentru duelul de duminică.


„Nu știu dacă Darwin va fi disponibil sau nu. După 20 de minute din meciul cu Chelsea, cineva l-a călcat pe picior. A fost foarte dureros după. Și-a dat ghetele jos abia după, pentru că nu a vrut să vadă cum arată. A știut că e ceva”, a declarat tehnicianul neamț.


Podiumul din Premier League: Liverpool, Manchester City, Arsenal


Liverpool, care se pregătește de despărțirea de managerul Jurgen Klopp, rămâne lider în Premier League, cu 51 de puncte din 22 de meciuri.


Podiumul este completat de campioana en-titre Manchester City (46 p, 21 j, golaveraj +27, după 3-1 cu Burnley tot miercuri seara) și Arsenal (46 p, 22 j, golaveraj +23).


Pe 4 este Tottenham, echipa lui Radu Drăgușin, cu 43 de puncte din 22 de meciuri.
Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment