Radu Drăgușin de ziua lui în Everton – Tottenham! Cu o victorie, Spurs le egalează pe Manchester City și Arsenal, aflate pe podium sub liderul Liverpool

admin
radu dragusin in everton tottenham cu o victorie spurs le egaleaza pe manchester city si arsenal aflate size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 13:21

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 13:32


LIVE Everton – Tottenham (de la ora 14:30)


UPDATE Chiar de ziua lui (astăzi împlinește 22 de ani), Radu Drăgușin începe meciul cu Everton tot de pe banca de rezerve. Din nou, cuplul de fundași centrali este Romero – Van de Ven.


Știrea inițială


Tottenham l-a transferat în această iarnă pe Radu Drăgușin de la Genoa pentru o sumă de 25 de milioane de euro (plus alte eventuale 5 milioane ca bonus), însă fundașul central român nu a bifat până acum decât câteva minute pe final în întâlnirile cu Manchester United (2-2) și Brentford (3-2) din Premier League.


Cu o victorie azi la Everton în meciul de pe ”Goodison Park” din etapa cu numărul 23, Spurs le egalează la puncte pe Manchester City și Arsenal (ambele au 46), aflate pe podium sub liderul Liverpool (51 p).


Ce spune managerul Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin la trei săptămâni după transfer


La conferința de presă premergătoare jocului cu Everton, programat vineri, antrenorul Ange Postecoglou a spus că atât Radu Drăgușin, cât și Timo Werner au reușit să se adapteze deja la Tottenham și a comentat inclusiv plecările de la clubul londonez.


„În fereastra de transferuri am avut obiective clare. Eram descoperiți la nivelul fundașilor centrali după ce l-am lăsat pe Davinson Sanchez să plece, iar faptul că am reușit să îl aducem pe Radu a fost excelent.


De asemenea, și transferul lui Timo a fost unul excelent. Din cauza accidentărilor și a absenței lui Son, Werner deja și-a adus contribuția.


Dacă am fi lăsat aceste transferuri pentru ultimele zile, jucătorii ar fi avut nevoie de timp pentru a se adapa. Ambii (n.r – Drăgușin și Werner) s-au adaptat bine”, a spus Ange Postecoglou.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment