Ratare imensă în primele 20 de secunde ale meciului Petrolul Ploiești – CFR Cluj

admin
ratare imensa in primele 20 de secunde ale meciului petrolul ploiesti cfr cluj 19 size6.png

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 17:21

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 17:21


Cele două echipe și-au dat întâlnire pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, în etapa cu numărul #24 din primul eșalon al României. La ora disputării partidei, termometrele au indicat 7 grade Celsius.


Ratare imensă în primele 20 de secunde ale meciului Petrolul Ploiești – CFR Cluj


La prima fază importantă a meciului, Panagiotis Tachtsidis l-a lansat pe Philip Otele care, rămas singur cu portarul ”lupilor galbeni”, Zima, a șutat extrem de slab, pe lângă poartă, în secunda 23 a partidei.


Philip Otele și-ar fi putut trece, așadar, a 10-a reușită din această stagiune din Superliga României în echipamentul celor de la CFR Cluj, în cazul în care nu ar fi ratat în primele secunde ale partidei.Echipele de start


  • Petrolul Ploiești: Zima – Papp, Huja, Meijers, Țicu – Doua, Seto, Jair, Grozav – Musi – Irobiso

  • CFR Cluj: Sava – Manea, Boben, Ilie, Mamic – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Otele


Petrolul Ploiești – CFR Cluj, înainte de meciul direct


Doar o înfrângere au suferit prahovenii pe teren propriu în acest sezon (0-2 cu FC Voluntari, 31 iulie 2023), în rest au patru succese şi şase rezultate de egalitate.


CFR Cluj este fără victorie în deplasare pe prima scenă din 2 septembrie 2023, când a câştigat cu 4-1 la Voluntari. Au urmat afară două remize şi cinci partide pierdute.


Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 25 de ori, de şapte ori au câştigat prahovenii, de 11 ori s-au impus clujenii, iar alte şapte partide s-au terminat la egalitate.


Primul meci a avut loc în ediţia 1969-1970, la Cluj, pe 2 noiembrie 1969, CFR – Petrolul 2-1 (marcatori Marian Popescu, Vasile Soo / Dragu Bădin; antrenori Constantin Rădulescu, respectiv Constantin Cernăianu), informează Liga Profesionistă de Fotbal pe site-ul oficial.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment