„Real Madrid e un club fanfaron! Nu îmi plăcea nici stilul lor de joc!” Eden Hazard a spus tot după retragere 

admin
zreal madrid e un club fanfaron nu imi placea nici stilul lor de joc eden hazard a spus tot dupa retragere size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 14:59

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 15:05


Fotbalistul belgian în schimbul căruia Real Madrid a plătit 115 milioane de euro în iulie 2019 s-a retras după o aventură eșuată pe Santiago Bernabeu. Eden Hazard nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, fiind mai mult accidentat în perioada petrecută la Real, iar când a jucat, prestațiile sale au fost șterse. 


Retras din fotbal, Eden Hazard a recunoscut că nu s-a adaptat la Real Madrid 


Într-un amplu interviu acordat pentru L’Equipe, Eden Hazard a vorbit fără rețineri despre dificultățile întâmpinate la Real Madrid. 


„Acum e ușor să spun. Încă de mic am fost fanul lui Zidane. Era Zidane, așa că îmi plăcea Real Madrid. Santiago Bernabeu, tricoul alb… are o încântare pe care altele nu o au. Real Madrid este un club special”, a răspuns Eden Hazard când a fost întrebat dacă și-a dorit să semneze cu madrilenii. 


Belgianul explică însă că nu a fost pe placul lui ce s-a întâmplat la club, însă a acceptat pentru că vedea totul ca pe un vis: „Nu sunt eu. Clubul este puțin fanfaron, iar eu nu sunt așa. Nu îmi plăcea nici stilul de joc, dacă îl compari cu alte cluburi. Însă era visul meu. Nu îmi puteam încheia cariera fără să vin aici. 


Acest lucru arată că Madridul e mai mare decât orice altceva. E complicat să joci acolo. Poate trebuia să mă antrenez mai mult. Am avut și accidentările greșite în momentele greșite. În al doilea sezon eram lovit din toate părțile. A ajuns Ancelotti. Pregătire bună, joc bine. Dar corpul meu, durerea, accidentările… ”. 


Eden Hazard și-a prezentat scuzele față de fani 


Totodată, fotbalistul a dorit să transmită un mesaj și către fanii lui Real Madrid, prezentându-și scuzele pentru că nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor. 


„Mi-am pierdut locul, apoi încrederea, apoi dorința. Am trecut de la a fi dur cu cei care mă călcau pe gleznă la a mă ridica din pat, accidentat. Mi-ar fi plăcut să înțeleg de ce, însă nu puteam. Lumea luptă zilnic și nu am dreptul să mă plâng, nici când jucam, nici când eram accidentat și ziceam că viața e de rahat. Nu puteam face asta. Mă durea, dar pe de altă parte… 


În final, am folosit asta ca scuză: ‘mă doare, nu pot să o fac’. Nu eram deprimat, dar nu aveam chef. Pur și simplu nu aveam nici energie și nici forță. Plăcerea era drumul meu, direcția mea. Nu avea sens, se terminase. 


M-am simțit trist pentru fanii Realului și dezamăgit pentru ei. Când am ajuns erau plini de speranță. Mă simt de parcă i-aș fi înșelat. Îmi doresc să le spun: ‘Ei, nu e vina mea, corpul meu m-a dezamăgit. Am încercat, dar nu a funcționat. Îmi pare rău’”, a adăugat fostul jucător. 


Cifrele lui Eden Hazard


Legenda clubului Chelsea are cifre extraordinare în ciuda retragerii timpurii. Belgianul Eden Hazard a bifat peste 600 de meciuri în cele mai importante campionate ale Europei, Premier League, Ligue 1 și La Liga. 


Fotbalistul a fost decorat cu un titlu de ”Fotbalistul anului” în 2015 când evolua la Chelsea.


În vitrină, Eden Hazard are o Ligă a Campionilor, un titlu în Anglia, o medalia de aur la Campionatul Mondial al Cluburilor și o supercupă a Europei alături de Real Madrid.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment