S-a despărțit de Dinamo București și a semnat cu o echipă din Turcia!

admin
s a despartit de dinamo bucuresti si a semnat cu o echipa din turcia size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 18:28

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 18:27


Campionul olimpic şi mondial Cedric Sorhaindo s-a despărţit de echipa de handbal Dinamo Bucureşti, a anunţat sâmbătă campioana en titre a României, jucătorul francez urmând să-şi continue cariera în Turcia, la Beşiktaş Istanbul.


„În călătoria ta minunată prin lumea handbalului te-ai oprit doi ani şi jumătate la Dinamo, timp în care ne-ai îmbogăţit cu experienţa, cunoştinţele şi caracterul tău de excepţie. Ai fost jucător, lider, sfătuitor, exemplu de profesionalism, dar şi profesor pentru juniorii de la academia noastră. 


Îţi mulţumim pentru tot şi suntem onoraţi că am avut alături de noi cel mai titrat handbalist care a jucat vreodată în România”, a scris Dinamo Bucureşti într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, în care a anunţat plecarea handbalistului francez.


În vârstă de 39 de ani, Cedric Sorhaindo a fost căpitanul naţionalei Franţei, pentru care a disputat 220 de meciuri şi alături de care a cucerit titlul olimpic în 2012, patru titluri mondiale (2009, 2011, 2015, 2017) şi două titluri europene (2010, 2014).


Fostul jucător al echipelor Paris-Saint Germani, Fenix Toulouse şi Barcelona a sosit în 2021 la Dinamo Bucureşti, ajutând-o să câştige un titlu naţional şi o Cupă a României.


Potrivit cotidianului L’Equipe, Cedric Sorhaindo a semnat un contract pe şase luni cu Beşiktaş Istanbul, campioana en titre a Turciei.


agerpresSursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment