„Sunt total de acord cu Cristi Săpunaru!” Mihai Stoica a vorbit după răbufnirea căpitanului de la Rapid 

admin
zsunt total de acord cu cristi sapunaru mihai stoica a vorbit dupa rabufnirea capitanului de la rapid size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 12:11

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 12:13


Vicecampioana României este neînvinsă în acest an și este văzută drept favorită în lupta la titlu, asta și datorită avansului din clasament. Jocul prestat de fotbaliștii pregătiți de Elias Charalambous și Mihai Pintilii a fost adesea lăudat, FCSB având cel mai bun atac din campionat, dar și cea mai bună apărare. 


Mihai Stoica a reacționat după declarațiile făcute de Cristi Săpunaru 


În cadrul interviului acordat pentru PRO TV și Sport.ro, Cristi Săpunaru a răbufnit când a fost întrebat dacă FCSB va câștiga titlul, exasperat de faptul că s-au tras deja astfel de concluzii. Mihai Stoica a vorbit despre declarațiile prin care echipa sa e dată drept favorită și s-a poziționat de partea căpitanului Rapidului. 


„Sunt total de acord cu Cristi Săpunaru, clar că se joacă, dacă în campionatul 2021/22 CFR a avut 14 puncte avans înainte de play-off, au rămas 7 și după trei etape s-au făcut 8, iar noi am ajuns la mâna noastră, în două etape din 8 s-au făcut două, e clar că se poate întâmpla orice. 


Pe mine nu mă veți auzi că voi vorbi: ‘domnule, gata, s-a luat campionatul’, pentru că știu că nu e așa”, a declarat Mihai Stoica. 


Cristi Săpunaru a erupt: ”M-am săturat! Hai să le dăm titlul”


Într-un interviu pentru Pro TV și Sport.ro, Cristi Săpunaru a vorbit despre lupta la titlu și a subliniat faptul că rapidiștii nu bagă de seamă diferența din campionat față de liderul FCSB.


”(n.r. Toată lumea spune că e anul FCSB-ului) Ei spun, noi nu ascultăm. Noi ne facem treaba noastră. Hai să le dăm titlul de campioană și noi jucăm pentru locurile doi și trei, nu?


Mai e mult până la sfârșitul campionatului. Asta e părerea mea fără să fiu ironic sau fără să caut scandal cu nimeni. Mai sunt meciuri de jucat.


M-am săturat să tot vorbesc de lupta la titlu. Prefer să vorbesc acum de la meci la meci. Se fac niște calcule care nu ar trebui făcute acum. Nu s-a intrat în play-off. Nu știm cu câte puncte se va intra acolo.


Noi avem obiectiv locurile unu-trei și cel mai important meci e cel cu Oțelul Galați de acasă. Echipa care nu a pierdut în deplasare. Cum le va fi în Giulești… Va fi un meci greu, cum ne va fi și nouă”, a spus Cristi Săpunaru.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment