Transfer pentru promovare! Fostul atacant al lui Anderlecht și Gent a ajuns în România: ”Îmi place proiectul de aici”

admin
transfer pentru promovare fostul atacant al lui anderlecht si gent a ajuns in romania imi place proiectul size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 09:48

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 09:50


Polivalentul atacant belgian James Amasihohu (23 de ani), format de Anderlecht și Gent, a fost prezentat oficial de Gloria Bistrița, echipă din Liga 3 care are drept obiectiv promovarea în divizia secundă.


”Bun venit, James Akugbe Amasihohu!!


Întărim atacul echipei noastre cu un jucător belgian în vârstă de 23 de ani, cu experiență în campionatele din Belgia, Spania, Grecia, Croația, Cipru și Macedonia de Nord.


James a ajuns în România, este deja la Bistrița și s-a alăturat lotului CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, hotărât să contribuie la promovarea echipei noastre în Liga a 2-a”, a anunțat clubul ardelean pe pagina oficială de Facebook.


Ce a declarat James Amasihohu după ce a semnat cu Gloria Bistrița


”Îmi place proiectul de aici, sunt încântat că am semnat cu Gloria 2018 și vreau să evoluez cât mai bine pentru echipă, astfel încât la finalul sezonului să promovăm împreună în Liga a 2-a. 


Vreau să evoluez ca jucător și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele. Abia aștept să încep pregătirea!”, a declarat noul atacant al Bistriței.


CV-ul lui James Amasihohu


Prima echipă la care a fost legitimat James Amasihohu a fost Anderlecht din țara sa natală Belgia. Au urmat apoi KAA Gent și Lierse SK – tot din Belgia și tot la tineret, după care s-a transferat în Croația la Dugopolje și în Spania la Juventud Sexitana.


A revenit în Belgia pentru un sezon la KV Oostende U21. Și-a continuat cariera în Cipru la Digenis Morphou, în Macedonia la Pobeda Prilep și FK Skopje, iar ultima dată a evoluat la echipa belgiană Dikkelvenne, din ligile inferioare.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment