Video | Mașina de gunoi a făcut ravagii în Alba Iulia

admin
media 170696807967874500.jpg

Un accident spectaculos a avut loc, sâmbătă dimineaţă, pe o stradă din municipiul Alba Iulia, unde o autospecială a operatorului de salubritate RER Vest a lovit mai multe autoturisme parcate, după care a rupt un copac. În urma incidentului au rezultat doar pagube materiale, afirmă oficialii Poliţiei judeţene Alba, potrivit news.ro.

În imaginile publicate de ziarulunirea.ro se vede cum autogunoiera porneşte de pe loc, de pe o stradă secundară, virează la dreapta pe drumul principal, loveşte un autoturism parcat, apoi pe un al doilea pe care îl proiectează în alte trei autoturisme parcate. Ulterior, autospeciala folosită pentru servicii de colectare a deşeurilor se îndreaptă către partea dreaptă a carosabilului, rupând un copac.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Aba au declarat pentru News.ro că accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 6:00, pe strada Vasile Goldiş din municipiul Alba Iulia. Maşina aparţine companiei de salubritate RER Vest, care are contract pentru servicii de ridicare a gunoiului cu autorităţile din municipiu, iar la volanul autovehiculului se afla un bărbat de 56 de ani din Teiuş.

În urma accidentului nu au rezultat victime, evenimentul fiind considerat tamponare.Sursa Stiri pe Surse

Share This Article
Leave a comment