Vladimir Putin, liantul coaliției PSD-PNL. Rareș Bogdan explică de ce sunt ‘condamnați’ liberalii să guverneze în continuare cu social-democrații

admin
media 166561682691467000.jpg

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a declarat vineri, la Digi24, că viitorul coaliției PSD-PNL este cert, pentru că Vladimir Putin va câștiga alegerile din Rusia, iar România are nevoie de un guvern stabil, în care liberalii și socialiștii să conviețuiască și să guverneze România împreună.

„Coaliția va rezista 100%, pentru că Vladimir Putin câștiga alegerile din Rusia și, foarte probabil, după asta lucrurile pot deveni și mai complicate în Ucraina, văzând discursuile sale din ultima perioadă, legate de testamentul lui Petru cel Mare, Gurile Dunării și Odesa”, a declarat Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a mai explicat că România are nevoie de un guvern stabil, cu o majoritate calificată în Parlament.

„România are nevoie de un guvern stabil, de un guvern cu o majoritate calificată în Parlament și oricât de mult nu ne-am iubi noi, liberalii cu socialiștii, suntem nevoiți să conviețuim împreună și să guvernăm România împreună”, a mai spus Rareș Bogdan la Digi24.Sursa Stiri pe Surse

Share This Article
Leave a comment