Afacerea cu care Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu fac bani pe bandă rulantă. Le-a adus profituri uriașe

admin
WhatsApp Image 2024 01 16 at 12.22.18.jpeg

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează un cuplu de zile mari. Cei doi se iubesc necontenit de ani de zile și se bucură de fiecare realizare în parte, mai ales pe plan profesional, acolo unde pare să le meargă foarte bine.

Puțini sunt cei care știu că, pe lângă meserie care i-a consacrat, cuplul-vedetă câștigă bani și din alte surse. Care este afacerea care la bagă în buzunar sume mari de bani?

Din ce mai fac bani Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Nu doar locurile de muncă din televiziune și contractele de imagine pe care le au aduc bani în familia prezentatorilor, ci de mare ajutor este firma pe care au înființat-o și care le-a adus profituri de zeci de mii de euro.

Soția lui Mădălin Ionescu (53 de ani) dezvăluia acum ceva timp sumele cu care este plătită pentru o postare online:

„500, 700 de euro (n.r. atât cere pe o postare în online), depinde.

Chiar vreau să vă spun că mi-a părut rău că am cerut o dată aşa de puţin, pentru că a fost un video pe care l-am postat şi pe Facebook şi a făcut peste un milion de vizualizări”, a spus Cristina Șișcanu, potrivit wowbiz.ro. Citește mai multe aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Sursa Ciao

Share This Article
Leave a comment