Ce a avut de zis Bernd Storck după eșecul de la Sfântu Gheorghe

admin
bernd storck da militaria jos din pod la sepsi fotbalistii vor manca la aceeasi masa si nu vor avea acces size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 04 Februarie 2024, 19:00

Data actualizarii: Duminica 04 Februarie 2024, 18:59


Cele două echipe s-au întâlnit duminică după-amiază la Sfântu Gheorghe, pentru confruntarea din etapa cu numărul #24 din campionat. După ce au deschis scorul, covăsnenii au pierdut în cele din urmă partida.


Ce a avut de zis Bernd Storck după eșecul de la Sfântu Gheorghe


Bernd Storck, antrenorul principal al lui Sepsi OSK, a vorbit despre evoluția elevilor săi și a subliniat faptul că echipa a avut multe șanse de a marca, doar că nu a fost decisivă în ultima jumătate.


De asemenea, Bernd Storck a precizat că Istvan Kovacs e cel mai bun arbitru din România, însă consideră că centralul nu a luat cele mai bune decizii duminică, la Sfântu Gheorghe.


”Sunt prea multe prelungiri. E mult prea mult. Am avut multe şanse să marcăm. Aşa e fotbalul. Nu caut scuze. Fotbalul a fost împotriva noastră. S-au luat decizii greşite. Trebuie să le acceptăm şi să mergem mai departe. A fost un duel clar, arbitrul s-a dus să vadă. Chiar nu ştiu.


E cel mai bun din ţară, dar azi nu a fost norocos cu deciziile. Nu a fost uşor după 1-1. Cosmin Matei a avut o ocazie mare să marcheze pentru 2-1. Apoi a fost o nouă fază de arbitraj. Poţi să dai, poţi să nu. Vom vedea ce se întâmplă. Totul e în mâinile noastre”, a spus Bernd Storck după meci.


Sepsi OSK – Universitatea Craiova 1-3


Gabriel Debeljuh a deschis scorul în minutul 33, iar Jovan Markovic și-a rescumpărat greșeala de la golul covăsnenilor în minutul 45+2, restabilind egalitatea.


În repriza secundă, Elvir Koljic a fructificat o lovitură de la 11 metri cu un șut violent la vinclul porții în minutul 74, iar Alex Crețu a închis tabela de marcaj în minutul 84.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment