CFR Cluj pregătește un transfer de marcă în Liga 1

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 04 Februarie 2024, 23:13

Data actualizarii: Duminica 04 Februarie 2024, 23:12


CFR Cluj ocupă poziția a doua în sezonul regulat cu 42 de puncte. După 24 de etape disputate, formația dirijată de Adrian Mutu a înregistrat 12 victorii, șase rezultate de egalitate și șase înfrângeri.


CFR Cluj pregătește un transfer de marcă în Liga 1


Conform Playsport, Adrian Mutu a pus ochii pe Alexandru Albu de la Rapid București. Fotbalistul e legitimat la giuleșteni din iulie 2022 și i se încheie înțelegerea la finele actualei stagiuni.


Doar că pentru transferul închizătorului cotat la un milion de euro de site-urile de specialitate ardelenii vor fi nevoiți să se lupte cu alte două echipe din Polonia, mai scrie sursa citată: Stal Mielec și FC Cracovia.


  • Alexandru Albu a mai fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Concordia Chiajna, Academica Clinceni, UTA Arad și FC Rapid București


La trupa din Giulești, Alexandru Albu a bifat 96 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 12 ori și să paseze decisiv în nu mai puțin de șase situații diferite, în 7500 de minute petrecute în echipamentul Rapidului.


Ce urmează pentru CFR Cluj


Pentru CFR Cluj urmează meciul cu Rapid București de sâmbătă, 10 februarie, de la ora 21:15, în etapa cu numărul 25 din sezonul regulat al Superligii României.


Duelul dintre cele două va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro. Ultima întâlnire din campionat dintre Rapid și CFR s-a încheiat 3-1 în favoarea giuleștenilor.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment