Florin Niță, o nouă evoluție entuziasmantă pentru Gaziantep. Ce scriu turcii

admin
florin nita 3 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 04 Februarie 2024, 19:41

Data actualizarii: Duminica 04 Februarie 2024, 20:01


Florin Niță are evoluții concludente în ultima perioadă, în campionatul Turciei. După meciul fantastic cu Galatasaray (1-2), goalkeeper-ul în vârstă de 36 de ani a facut un meci foarte bun cu Kayserispor, scor 1-1, sâmbătă seara. Șumudică s-a bazat în meci pe toți cei patru români pe care îi are în lot: Florin Niță, Alex Maxim, Denis Drăguș și Deian Sorescu, transferat luna trecută. 


Florin Niță, o nouă evoluție entuziasmantă pentru Gaziantep. Ce scriu turcii


„Florin Niță a dat siguranță echipei ca de obicei și a avut o intervenție extraordinară în minutul 72, când a respins în bară o minge pe care scria gol”, a scris presa din Turcia. 


Evolutile lui Florin Niță sunt apreciate de specialiștii din Turcia, mai ales în contextul în care fosul portar de la FCSB și Sparta Praga e unul dintre oamenii pe care staff-ul naționalei se poate baza în vederea Campionatului European din Germania, transmis în România de Pro TV, Pro Arena și VOYO. 


În Turcia, un campionat foarte puternic din Europa, România i-a mai avut în trecut pe Bogdan Stelea, Florin Tene, Florin Prunea, Dumitru Stângaciu sau Bogdan Argeș Vintilă. 


Florin Niță, despre obiectivul cu Gaziantep


Florin Niță a oferit recent un interviu pentru Sport.ro, în care a vorbit despre mai multe subiecte.


„Obiectivul e să rămânem în prima ligă, sper să ne clasăm cât mai bine ca să putem evita neplăcerea de a merge în liga secundă. Toți oamenii din conducere vin la fiecare partidă, chiar dacă este în deplasare sau jucăm pe teren propriu, ne felicită după fiecare meci, avem o relație foarte bună cu toți, sunt niște oameni primitori, cu inimă mare.


Le mulțumesc foarte mult, în special bascanului pentru că este un om care iubește atât de mult fotbalul și m-a primit atât de frumos! Îi mulțumesc că a avut și are încredere în mine și în românii aduși la echipă”, a declarat recent Florin Niță, într-un interviu pentru Sport.ro. 


  • 19 selecții a strâns Florin Niță pentru naționala României


 
Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment