Game over! Când face Kylian Mbappe anunțul mult așteptat

admin
game over cand face kylian mbappe anuntul mult asteptat size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 04 Februarie 2024, 08:36

Data actualizarii: Duminica 04 Februarie 2024, 08:37


Cei de la PSG au încercat să-l convingă pe Mbappe să semneze o nouă înțelegere. Pentru asta i-au oferit un salariu uriaș, de peste 72 de milioane de euro, dar și un bonus în valoare de aproape 100 de milioane de euro, pe care îl va pierde dacă va alege să plece de la campioana Franței.


Când face Kylian Mbappe anunțul oficial


Cu toate acestea, șefii de pe Parc des Princes s-au lovit de refuzul lui Mbappe, care pare decis să plece la Real Madrid, acolo unde va încasa un salariu de două ori mai mic față de cel de la PSG.


Mai multe publicații importante din străinătate au anunțat că Mbappe s-a decis să semneze cu Real Madrid și în perioada următoare ar urma să apară și anunțul din partea starului francez.


Publicația ESPN scrie că, în cursul săptămânii viitoare, este de așteptat ca Mbappe să facă un anunț clar în legătură cu viitorul său. Aceeași publicație scrie, în cadrul clubului PSG, există de câteva săptămâni senzația că acesta ar fi gata să plece de la echipa.


Cifrele lui Mbappe


Kylian Mbappe nu a jucat niciodată în afara Franței. El a început fotbalul la AS Bondy, iar mai apoi a evoluat pentru Clairefontaine și AS Monaco. Din 2017 evoluează pentru Paris Saint-Germain.


El a devenit între timp cel mai bun marcator din istoria lui PSG. A reușit să marcheze 233 de goluri, în 282 de meciuri oficiale. El a câștigat toate trofeele posibile în Franța, dar marea sa dorință rămâne câștigarea UEFA Champions League.


Mbappe a câștigat Campionatul Mondial cu naționala Franței, în 2018, în Rusia. El putea repeta performanța în 2022, în Qatar, dar Argentina a învins Franța la loviturile de departajare.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment