„Hoții, hoții!” Verdictul lui Ion Crăciunescu după golul lui Deac din Petrolul – CFR Cluj

admin
hotii hotii verdictul lui ion craciunescu dupa golul lui deac din petrolul cfr cluj 4 size6.png

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 19:21

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 19:28


Petrolul a condus la pauză după golul lui Irobiso, din minutul 23. CFR Cluj a restabilit egalitatea grație reușitei spectaculoase a lui Kader Keita, din minutul 52, iar trupa lui Adi Mutu a dat lovitura în minutul 90+4, după o fază controversată.


Ion Crăciunescu, după Petrolul – CFR Cluj 1-2: „Michael l-a faultat pe Papp”


Nigerianul Peter Michael a primit o minge în careu, iar Paul Papp a căzut de lângă jucătorul lui CFR Cluj. A urmat o pasă în fața porții pentru Ciprian Deac, care a îndeplinit o formalitate.


Din tribune s-a strigat imediat „Hoții, hoții!”, însă reușita lui Deac a fost validată de VAR, arbitrii considerând că Papp nu a fost faultat de Michael.


Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu a analizat faza de la golul doi al lui CFR Cluj și spune că Paul Papp a fost faultat de Peter Michael, motiv pentru care centralul Radu Petrescu și arbitrul din camera VAR Marcel Bîrsan ar fi trebuit să anuleze golul.


„Așa mi s-a părut, că l-a faultat pe Papp. E o părere, nu pot să fiu sigur decât dacă sunt pe teren, dar după ce văd eu aici, mi se pare că jucătorul (n.r – Michael) nu se duce în el cu corpul, să zici că e un contact, ci cu brațul. Chiar îl desface, îl împinge pe adversar și după aceea mingea a rămas acolo. Pentru mine este fault”, a spus Ion Crăciunescu, la Digisport.


Grație victoriei de la Ploiești, CFR Cluj ocupă locul 2, cu 42 de puncte, la opt lungimi în spatele liderului FCSB, care are un meci mai puțin disputat.


De partea cealaltă, Petrolul se află pe locul 9, cu 31 de puncte.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment