Motivul pentru care Kylian Mbappe renunță la o avere și semnează cu Real Madrid: „S-a săturat!”

admin
motivul pentru care kylian mbappe renunta la o avere si semneaza cu real madrid s a saturat size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 04 Februarie 2024, 21:47

Data actualizarii: Duminica 04 Februarie 2024, 21:47


După șapte ani pe Parc des Princes, Mbappe ar fi decis să părăsească PSG. Anunțul a fost făcut sâmbătă de ziarul francez Le Parisien, care susține că atacantul este hotărât să semneze în vară cu Real Madrid din postura de jucător liber de contract.


Motivul pentru care Kylian Mbappe renunță la o avere și semnează cu Real Madrid


În cazul în care va face pasul la Real Madrid, Kylian Mbappe ar urma să accepte un salariu mult mai mic. La PSG, francezul câștigă în prezent peste 72 de milioane de euro pe an, în timp ce la Real Madrid nu ar atinge nici măcar jumătate din această sumă – cel mult 35 de milioane de euro. 


Mundo Deportivo scrie că motivul pentru care Mbappe ar lua această decizie este unul strict sportiv: „S-a săturat de ceea ce se întâmplă la PSG și vrea, în sfârșit, să își realizeze visul”, explică publicația din Spania.


Mbappe ar considera că proiectul lui Real Madrid este unul mult mai potrivit nevoilor sale și ar putea avea parte de succesul dorit pe plan sportiv. Campion mondial cu Franța în 2018, atacantul nu a câștigat niciodată Liga Campionilor, chiar dacă PSG domină autoritar pe plan intern.


  • Mbappe nu a cucerit niciun trofeu european cu PSG, însă are în palmares cinci titluri în Ligue 1, trei Cupe, două cupe ale Ligii și trei Supercupe.

  • Mbappe a fost cel mai aproape de cucerirea Champions League în sezonul 2019/2020, când PSG a ajuns până în finală și a pierdut dramatic împotriva lui Bayern Munchen, 0-1.


Mbappe traversează un nou sezon excelent în Franța, cu 29 de goluri și 7 pase decisive în primele 28 de meciuri jucate. Starul francez speră la un parcurs reușit și în UEFA Champions League, unde PSG va înfrunta Real Sociedad în faza optimilor de finală.


Când face Kylian Mbappe anunțul oficial


Mai multe publicații importante din străinătate au anunțat că Mbappe s-a decis să semneze cu Real Madrid și în perioada următoare ar urma să apară și anunțul din partea starului francez.


Publicația ESPN scrie că, în cursul săptămânii viitoare, este de așteptat ca Mbappe să facă un anunț clar în legătură cu viitorul său. Aceeași publicație scrie, în cadrul clubului PSG, există de câteva săptămâni senzația că acesta ar fi gata să plece de la echipa.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment