Naomi Hedman, mesaj pentru Florin Ristei. Despărțirea nu ar mai fi doar un zvon: „Mi-aș dori ca lucrurile să meargă altfel”

admin
florin ristei despre despartirea de naomi hedman 1.jpg

Naomi Hedman a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după ce în ultima perioadă s-a zvonit că s-a despărțit de Florin Ristei. Fotomodelul a șters toate fotografiile cu artistul de pe rețelele de socializare.

Povestea de dragoste dintre Florin Ristei și Naomi Hedman s-a înfiripat în urmă cu mai bine de patru ani, iar la începutul anului 2021, cei doi s-au logodit în secret. Discret cu viața sa personală, vedeta de la „Super Neatza” a evitat să își expună prea mult relația cu fosta concurentă de la „X Factor”.

Zvonuri despre o posibilă despărțire a celor doi au apărut încă din luna ianuarie a anului trecut, însă până acum niciunul nu a confirmat separarea. Recent, Naomi Hedman a șters toate fotografiile cu Florin Ristei de pe rețelele de socializare, motiv pentru care a alimentat și mai mult speculațiile din ultimul an. Citește mai multe aici.

Articolul Naomi Hedman, mesaj pentru Florin Ristei. Despărțirea nu ar mai fi doar un zvon: „Mi-aș dori ca lucrurile să meargă altfel” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa Ciao

Share This Article
Leave a comment