Omul lui Șoșoacă a fost amendat după ce a fost scos cu forța din mulțime

admin
media 170706222616497600.jpg

Liderul filialei din Suceava a Partidului S.O.S. România, Andrei Necşulescu, a fost sancţionat contravenţional de jandarmi pentru refuzul de a părăsi imediat, la solicitarea organelor de ordine, adunarea publică organizată în municipiul Suceava de liderul liberal Gheorghe Flutur.

Potrivit oficialilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava, bărbatul a amendat cu 500 de lei.

„În conformitate cu art. 26, alin. 1, lit. i din Legea nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei”, a transmis IJJ.

Necşulescu a fost scos cu forţa de jandarmi din mulţimea care participa, duminică, la un miting împotriva extremismului organizat în centrul municipiului Suceava de preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Gheorghe Flutur.

Bărbatul a fost condus la sediul Jandarmeriei, după ce a devenit agresiv şi a refuzat să părăsească adunarea.

„La solicitarea organizatorilor care desfăşurau o manifestare de protest autorizată, o persoană, care nu făcea parte din grupul de protestatari a căror activitate a fost declarată, a fost extrasă din mulţime, ca urmare a faptului că a refuzat să părăsească adunarea publică la solicitarea forţelor de ordine şi avea un comportament agresiv. Aceasta a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a declarat, pentru AGERPRES, şeful Jandarmeriei din Suceava, Ionel Postelnicu.

Miting anti-AUR și replica lui Simion

La mitingul din centrul municipiului Suceava au participat, potrivit estimărilor jandarmilor, aproximativ 3.000 de persoane.  Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur a prezentat, duminică, un decalog de luptă împotriva extremisului.

În schimb, preşedintele AUR George Simion a transmis un mesaj, în contexutl în care preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur a organizat duminică, un miting anti-extremism şi a declarat „extremiştii sunteţi voi”, adăugând că „sunteţi nişte extremişti care vreţi instaurarea dictaturii în România doar pentru a vă menţine la putere”.Sursa Stiri pe Surse

Share This Article
Leave a comment