Pavol Safranko a explicat motivul pentru care a refuzat-o pe FCSB: ”Am vorbit cu MM Stoica”

admin
pavol safranko a explicat motivul pentru care a refuzat o pe fcsb am vorbit cu mm stoica size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 04 Februarie 2024, 23:44

Data actualizarii: Duminica 04 Februarie 2024, 23:43


Fotbalistul cotat la 850.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, a semnat atunci cu echipa din Sfântu Gheorghe un contract pe doi ani, care se apropie de final. Înțelegerea expiră la finele actualei stagiuni.


Pavol Safranko a explicat motivul pentru care a refuzat-o pe FCSB: ”Am vorbit cu MM Stoica”


Pavol Safranko a vorbit despre vara în care a refuzat-o pe FCSB și a subliniat faptul că avea nevoie de stabilitatea pe care a găsit-o, în cele din urmă, la clubul patronat de Laszlo Diosezgi.


De asemenea, întrebat dacă ar vrea să se transfere la gruparea roș-albastră vara viitoare, după ce îi expiră contractul cu Sepsi OSK, Pavol Safranko a lăsat, totuși, o portiță deschisă.


”Când mi-am terminat contractul în Africa de Sud, am vorbit cu cei de la FCSB, prin domnul Stoica, într-un mod foarte profesionist. Totul a fost ok, dar aveam nevoie de stabilitate într-un procentaj maxim. Soția mea o născuse pe fiica mea, ele fiind motivul pentru care am decis să revin la Sfântu Gheorghe. De asemenea, am și o relație foarte bună cu domnul Dioszegi. 


Da, FCSB este unul dintre cele mai mari cluburi din România. Mă gândesc că majoritatea fotbaliștilor își doresc să joace aici, dar, cum am zis, mi-am dorit stabilitate. (N.r. – Te-ai duce la FCSB în vară, dacă ar exista o ofertă?) Nu știu cum vor fi lucrurile, dacă domnul Becali va mai fi supărat pe mine. Mai am contract până în vară cu Sepsi și totul este posibil. 


Ei l-au luat pe Compagno, a fost al doilea cel mai bun marcator al ligii. În momentul în care m-am întors din Africa de Sud, tot ceea ce am vrut a fost să-mi găsesc un angajament pe cel puțin doi ani. FCSB îmi oferise contract doar pe un an. Toate aceste lucruri m-au făcut să aleg Sepsi, într-un final”, a spus Pavol Safranko, potrivit iamsport.ro.


În Liga 1, Pavol Safranko a ajuns prima dată în august 2019, la Sepsi, după ce covăsnenii l-au cumpărat pentru 125.000 de euro de la Aalborg BK. Covăsnenii l-au vândut doi ani mai târziu la Sundowns, în Africa de Sud, pentru 700.000 de euro, și l-au adus un an mai târziu liber de contract.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment