Sadio Mane s-a refugiat în brațele soției de 18 ani după eliminarea de la Cupa Africii pe Națiuni 

admin
sadio mane s a refugiat in bratele sotiei de 18 ani dupa eliminarea de la cupa africii pe natiuni size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 04 Februarie 2024, 12:56

Data actualizarii: Duminica 04 Februarie 2024, 12:57


Naționala lui Sadio Mane s-a văzut eliminată de la Cupa Africii pe Națiuni, deși era considerată drept una dintre favoritele la câștigarea trofeului. Fotbalistul lui Al Nassr a părăsit turneul cu un gol marcat și trei assist-uri. 


După eliminare, fotbalistul s-a reîntâlnit cu soția sa de 18 ani, cea cu care s-a căsătorit neașteptat, înainte de a începe turneul. Aisha Tamba este tânăra cu care jucătorul de 31 de ani s-a căsătorit, deși până la nuntă nu s-au afișat în niciun moment împreună. 


Sadio Mane și Aisha Tamba, împreună după eliminarea Senegalului 


Revenit acasă după eliminare, Sadio Mane a petrecut timp cu soția sa. Într-un clip video pe care l-a distribuit pe rețelele sociale, senegalezul apare extrem de fericit în compania Aishei. Mane filmează, iar apoi o arată pe soția sa către cameră, în timp ce aceasta urmărea atentă în telefon. 


Căsătoria celor doi a stârnit multe discuții prin prisma diferenței de vârstă dintre cei doi. Tatăl Aishei a recunoscut că a fost o nuntă aranjată, însă a dezvăluit că Mane a plăcut-o pe tânără încă de când a cunoscut-o. Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment