Scandal după ultimul amical al lui Inter Miami: ”Cea mai mare înșelătorie! Mii de fani au fost dezamăgiți”

admin
scandal dupa ultimul amical al lui inter miami cea mai mare inselatorie mii de fani au fost dezamagiti size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 04 Februarie 2024, 13:32

Data actualizarii: Duminica 04 Februarie 2024, 13:35


În fața a 40.000 de spectatori, echipa lui Leo Messi s-a impus fără emoții împotriva ”selecționatei” Hong Kong All-Stars. După meci, fanii au rămas profund dezamăgiți. Nu pentru înfrângerea echipei lor, ci pentru că nu l-au văzut jucând pe Leo Messi.


Pe rețelele de socializare a izbucnit un scandal imens imediat după încheierea partidei. Fanii au acuzat faptul că au plătit sume uriașe pentru biletele de acces la partidă și nu l-au văzut pe starul argentinian jucând, cu toate că promovarea meciului s-a învârtit în jurul Balonului de Aur.


Scandal după amicalul echipei lui Leo Messi


Atât Messi, cât și Luis Suarez, Jordi Alba și Sergio Busquets au început meciul de pe banca de rezerve. Ultimii doi au intrat pe parcursul reprizei secunde, iar Messi și Suarez au rămas pe banca de rezerve pe tot parcursul partidei.


„Aceasta a fost cea mai mare înșelătorie care a lovit Hong Kong. Mii și mii de fani au fost dezamăgiți și înșelați, după ce au plătit atât de mult doar pentru a-l vedea pe Messi jucând”, a scris un fan pe Twitter.


Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, un bilet la meciul Hong Kong All-Stars – Inter Miami a costat între 100 și 600 de dolari.


Mai mult, în timpul meciului, pe măsură ce minutele treceau, fanii au scandat că vor să-și primească banii înapoi.


Înainte de startul noului sezon din Major League Soccer, care va avea loc pe 22 februarie, Inter Miami va disputa alte două meciuri amicale, cu Vissel Kobe și Newell’s Old Boys.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment