Șumudică, fără victorie în 2024! Gaziantep rămâne pe loc retrogradabil după meciul cu Kayserispor

admin
sumudica fara victorie in 2024 gaziantep ramane pe loc retrogradabil dupa meciul cu kayserispor size6.jpeg

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 20:23

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 20:23


Șumudică a mizat din nou pe patru români în echipa de start – Florin Niță, Deian Sorescu, Alexandru Maxim și Denis Drăguș, toți rămânând pe teren până la finalul jocului.


Șumudică, fără victorie în 2024! Gaziantep rămâne pe loc retrogradabil după meciul cu Kayserispor


Kayserispor a deschis scorul în minutul 11. Eray Ozbek a fost găsit liber în careu, iar mijlocașul oaspeților a preluat nestingherit și l-a învins pe Florin Niță.


Gaziantep a egalat în minutul 68 după un autogol. În urma unei centrări în careul lui Kayserispor, mijlocașul Gokhan Sazdagi a respins greșit cu capul, direct în propria poartă.


Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar Marius Șumudică rămâne fără victorie în 2024. Gaziantep a câștigat ultima oară pe 23 decembrie, contra lui Karagumruk (3-0), iar ulterior a înregistrat cinci remize și două înfrângeri.


Gaziantep rămâne pe loc retrogradabil, 17, cu 24 de puncte, la egalitate de puncte cu Karagumruk, formație care ocupă ultima poziție care asigură salvarea.


Pentru formația lui Șumudică urmeaz duelul cu Fenerbahce din optimile de finală ale Cupei Turciei, miercuri, de la ora 19:45.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment