Ucraina a organizat o operațiune de evacuare a civililor din Avdiivka

admin
media 169992270072371300.jpg

Operațiune de salvare în Avdiivka: În ultima săptămână, Ucraina a organizat o operațiune de evacuare a peste 100 de civili din Avdiivka, afectat grav de atacurile rusești începute în octombrie 2023. Orașul, situat în apropiere de Donețkul ocupat, a fost atacat pentru a fi încercuit și capturat de trupele Moscovei.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de războiul din Ucraina

UPDATE 4 februarie, ora 03.50: Autorităţile instalate de Rusia în Lisiciansk anunţă că un atac ucrainean a ucis cel puţin 20 de persoane

Autorităţile instalate de Rusia în estul Ucrainei au anunţat că bombardamentele forţelor Kievului au ucis cel puţin 20 persoane, într-o brutărie din oraşul Lisiciansk, informează Rador Radio România.

Presa rusă a difuzat imagini cu o clădire distrusă, iar echipele de urgenţă scoteau de sub moloz o maşină strivită. Anterior, un atac ucrainean cu dronă a cauzat un incendiu la una dintre cele mai mari rafinării petroliere din sudul Rusiei.

Continuarea aici

content-image

UPDATE 4 februarie, ora 03.00: Ucrainenii anunță un nou succes: A fost lovită ce mai mare rafinărie din sudul Rusiei

Două drone lansate de ucraineni au lovit sâmbătă cea mai mare rafinărie din sudul Rusiei. Este vorba despre rafinăria de petrol de la Volgograd, susține o sursă ucraineană contactată de Reuters, notează Mediafax.

Rușii au confirmat lovitura care a fost urmată de un incendiu, dar au spus că rafinăria și-a reluat rapid activitatea.

Continuarea aici

content-imageSursa Stiri pe Surse

Share This Article
Leave a comment