Un jucător ar putea pleca de la Rapid: ”Am pierdut timp cu el”

admin
daniel pancu rapid size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 04 Februarie 2024, 13:13

Data actualizarii: Duminica 04 Februarie 2024, 13:14


După meci, giuleștenii au anunțat transferul lui Jakub Hromada (27 de ani) de la Slavia Praga, dar mutarea poate duce la plecarea unui alt fotbalist.


Xian Emmers (24 de ani) nu a prins foarte multe meciuri în acest sezon la Rapid. S-a accidentat în luna octombrie a anului 2023 și nu a revenit nici până în prezent.


Cristiano Bergodi: ”Am pierdut timp cu el”


Întrebat despre situația belgianului născut în Elveția, Cristiano Bergodi nu a putut oferi un răspuns clar.


”E o situaţie grea cu el, nu ştiu dacă revine. În cantonament a simţit imediat durere. Şi, probabil, am pierdut timp cu el… Emmers, poate că nu mai este… (n.r. în planuri), nu ştiu, vedem, e bine că au venit alţi jucători”, a spus Cristiano Bergodi. 


Format de Inter Milano, unde a adunat 49 de meciuri, în care a marcat 8 goluri și a oferit 8 pase decisive pentru Primavera, Xian Emmers a evoluat ultima dată în liga secundă din Olanda, la Roda FC.  


În acest sezon, mijlocașul a evoluat în nouă partide și a reușit să înscrie un gol pentru formația din Giulești.


Rapid, trei victorii din trei în 2024!


După victoria cu Oțelul Galați, Rapid este pe locul trei în Superliga României, cu 42 de puncte, la egalitate cu următoarea clasată, CFR Cluj. Lider este FCSB, cu 50 de puncte și cu un meci în minus, cel cu Farul Constanța.


În următoarea etapă, Rapid se va deplasa pe terenul lui CFR Cluj, iar Oțelul Galați, care a rămas pe locul 11, va primi vizita lui FCU Craiova.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment