Verdict categoric despre plecarea lui Xavi de la FC Barcelona

admin
barcelona i a decis soarta lui xavi dupa esecul usturator cu real madrid size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 20:54

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 20:53


Antrenorul a fost instalat pe banca tehnică a catalanilor în noiembrie 2021. După 123 de apariții la cârma Barcei, Xavi a înregistrat o medie de 2.04 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate.


Verdict categoric despre plecarea lui Xavi de la FC Barcelona


Deco, directorul sportiv al catalanilor, a vorbit despre plecarea lui Xavi Hernandez, remarcând faptul că decizia spaniolului i-a luat în surprindere pe toți oficialii de la FC Bacelona.


De asemenea, oficialul catalanilor a precizat că Barca s-ar fi bazat pe Xavi și în următorul sezon, doar că antrenorul a decis să facă un pas în spate și să se retragă din funcția de principal.


”Nu e timpul potrivit să vorbim despre un nou antrenor. Xavi ne-a luat prin surprindere. Ne bazam pe el la anul”, a spus Deco, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe rețelele social media.


Înainte de FC Barcelona, Xavi a antrenat-o pe Al Sadd, unde a înregistrat o medie de 2.21 puncte pe meci, după 94 de partide disputate ca principal al clubului.


Reacție fără ocolișuri a lui Joan Laporta: „Dacă nu era Xavi, îl dădeam demult afară”


Într-un interviu acordat pentru RAC1, Joan Laporta a dezvăluit că un alt antrenor ar fi fost demis de mai multă vreme, din cauza rezultatelor slabe din acest sezon.


„Dacă nu era Xavi, era deja concediat. Nu vreau să-l înlătur, merită să-i acordăm încredere până la final. Nu am vorbit cu niciun antrenor. Există principii la care noul tehnician trebuie să se adapteze, la care nu putem să renunțăm.


Va veni un antrenor cu un anumit palmares, doar dacă nu va trebui să luăm o decizie mai imaginativă”, a explicat președintele catalanilor.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment