Zi de coșmar pentru Alisson și Van Dijk! Liverpool a pierdut derby-ul cu Arsenal de pe Emirates

admin
zi de cosmar pentru alisson si van dijk liverpool a pierdut derby ul cu arsenal de pe emirates 6 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 04 Februarie 2024, 20:47

Data actualizarii: Duminica 04 Februarie 2024, 20:47


Arsenal a deschis scorul în minutul 14. Kai Havertz a scăpat pe contraatac, Alisson a respins șutul germanului, însă Bukayo Saka a fost pe fază și a împins balonul în plasă. Liverpool a restabilit egalitatea chiar înainte de pauză după un autogol al lui Gabriel Magalhaes.


Zi de coșmar pentru Alisson și Van Dijk! Liverpool a pierdut derby-ul cu Arsenal de pe Emirates


Repriza secundă a fost marcată de două erori în defensiva lui Liverpool. Gabriel Martinelli a marcat pentru 2-1 în minutul 67 după o nesincronizare între Alisson și Virgil van Dijk. Fundașul a protejat mingea în duelul cu Martinelli, însă portarul lui Liverpool a respins greșit, iar atacantul lui Arsenal a îndeplinit o formalitate.


Rămasă în inferioritate numerică din minutul 88, după ce Ibrahima Konate a văzut al doilea galben, Liverpool a mai încasat un gol în prelungiri. Leandro Trossard a marcat cu un șut printre picioarele lui Alisson, însă mingea a fost ușor deviată de Van Dijk.


Pentru Liverpool a fost doar al doilea eșec suferit în acest seezon de Premier League. Formația lui Jurgen Klopp se menține pe prima poziție, cu 51 de puncte, în timp ce Arsenal a urcat pe 2, cu 49 de puncte. Manchester City completează podiumul, cu 46 de puncte și două meciuri în minus.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment