Carlo Ancelotti a spus ce se întâmplă cu Eduardo Camavinga, accidentat în Real Madrid – Atletico

admin
carlo ancelotti a spus ce se intampla cu eduardo camavinga accidentat in real madrid atletico size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 05 Februarie 2024, 11:48

Data actualizarii: Luni 05 Februarie 2024, 11:48


Realul a ratat șansa de a se distanța de Girona și s-a încurcat pe teren propriu cu rivala locală. 


Carlo Ancelotti a spus ce se întâmplă cu Eduardo Camavinga


După meci, Carlo Ancelotti a fost întrebat despre starea lui Eduardo Camavinga (21 de ani), care a acuzat o lovitură puternică, dar cu toate acestea a terminat meciul din postura de integralist.


Antrenorul lui Real Madrid a spus că accidentarea nu este una serioasă și ar fi vorba doar despre o lovitură.


”Nu e nicio accidentare sau ceva serios pentru Eduardo Camavinga. Este doar o lovitură, nimic serios”, a spus antrenorul lui Real Madrid, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.


Eduardo Camavinga a devenit titular incontestabil în acest sezon pentru cei de la Real Madrid. A bifat 25 de apariții în toate competițiile, reușind să ofere două pase decisive.


În prezent, site-urile de specialitate îi oferă o cotă de piață de 90 de milioane de euro mijlocașului pe care Real Madrid l-a cumpărat în 2021 de la Rennes, pentru 31 de milioane de euro.


Real Madrid a rămas pe primul loc în La Liga


Real Madrid este pe primul loc în La Liga, cu 58 de puncte, la două distanță de locul doi, ocupat de Girona, după 23 de etape. Podiumul este completat de FC Barcelona, care are 50 de puncte după ultimele două victorii din campionat.


În următoarea etapă, Real Madrid se va duela chiar cu Girona pentru primul loc. Meciul va avea loc pe ”Santiago Bernabeu”.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment