Coregrafie superbă în Inter – Juventus! Imagini de pe ”Giuseppe Meazza”

admin
coregrafie superba in inter juventus imagini de pe giuseppe meazza 13 size6.jpeg

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 04 Februarie 2024, 22:30

Data actualizarii: Duminica 04 Februarie 2024, 22:29


Cele două echipe și-au dat întâlnire pe ”Giuseppe Meazza” duminică seară. La ora disputării partidei, termometrele din Milano indicau 7 grade Celsius.


Coregrafie superbă în Inter – Juventus! Imagini de pe ”Giuseppe Meazza”


Inter Milan a pregătit o atmosferă specială pentru partida cu Juventus de duminică seară. Galeria ”nerazzurrilor” au apelat și la o coregrafie specială în peluză (VEZI GALERIE FOTO).


Ultimul duel dintre Inter și Juventus s-a petrecut la finalul lui noiembrie 2023, la Torino, pe ”Allianz Stadium”, moment în care tabela de marcaj a indicat 1-1 la capătul celor 90 de minute.


În campionat, înainte de meciul direct al celor două, Inter se află pe primul loc cu 54 de puncte, în timp ce Juventus se situează pe poziția secundă cu 53 de puncte.


”Nerazzurri” au înregistrat după 21 de meciuri disputate 17 victorii, trei rezultate de egalitate și o singură înfrângere, în primul eșalon al Italiei. De cealaltă parte, torinezii, după 22 de partide defsășurate, au bifat 16 victorii, cinci remize și un singur eșec.


Antrenorul care a refuzat-o în această iarnă pe Juventus


Deși a avut pe masă o ofertă pentru a se alătura lui Juventus ca antrenor secund sau într-o funcție din administrație, Giorgio Chiellini a ales să rămână în SUA, unde începe să lucreze ca antrenor în staff-ul lui Steve Cherundolo de la LAFC. 


Fostul mare fundaș italian va avea titulatura de „development coach”, urmând să lucreze individual pentru perfecționarea fundașilor trupei „Black and Gold”. Deși a petrecut doar 18 luni la echipa din MLS, acesta a pus umărul la cucerirea MLS Cup (2002/ + finala în 2023) și Supporters’ Shield (2022), a câștigat două titluri în Divizia Vestică (2022, 2023), mai ajungând în finala Concacaf Champions League (2023) și Campeones Cup (2023), fiind foarte apreicat de fanii și de conducerea clubului pentru aportul său sportiv și uman. Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment