Dinamo pregătește un supertransfer: ”Mâine primim răspunsul”

admin
zeljko kopic demis de la dinamo in iarna asta am auzit size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 05 Februarie 2024, 18:12

Data actualizarii: Luni 05 Februarie 2024, 18:05


După 24 de etape desfășurate în sezonul regulat al Superligii României, formația dirijată de Zeljko Kopic a înregistrat până în clipa de față patru victorii, patru rezultate de egalitate și 16 înfrângeri.


Dinamo pregătește un supertransfer: ”Mâine primim răspunsul”


Conform iamsport.ro, Jordan Gele (31 de ani) se află pe lista de transferuri a celor de la Dinamo București pentru această perioadă de mercato din iarnă.


Ousmane Viera, agentul fotbalistului dorit de ”câini”, a vorbit despre posibila mutare a lui Jordan Gele în Superliga și a subliniat faptul că marți va primi un răspuns de la clubul din Ștefan cel Mare.


”Jordan este pe listă. Am vorbit cu cineva de la Dinamo, nu-i voi spune numele. Momentan, nu au făcut o ofertă concretă. Ei caută alt calibru de jucători. Mâine (n.r. – marți, 6 februarie) vom primi un răspuns final. Sperăm că o să-l aleagă pe Jordan.


El a fost pe listă în vară, l-a dorit Ovidiu Burcă, dar Șelimbăr nu a vrut să-l lase să plece. Am vorbit cu Ovidiu atunci, era foarte interesat, dar nu s-a materializat nimic. Acum, el are oferte. Și din Elveția, dar și din Liga 1, din România.


El vrea doar la Dinamo. Îi place clubul și el vrea aici. M-au sunat echipe din Liga 1. El preferă Dinamo. (n.r. – Vrea la Dinamo, chiar dacă echipa este pe ultimul loc și are altă ofertă din Liga 1?) Da, da. Mâine vom avea un răspuns”, a spus Ousmane Viera, conform aceleiași surse.


Jordan Gele e produs de Paris Saint-Germain și INF Clairefonainte, iar de-a lungul carierei sale fotbalistice a fost legitimat la echipe precum FC Mulhouse, FC Nantes B, FC Winterthur, Rapperswil-Jona, CSC Șelimbăr și FC Wil 1900.


Dinamo, în perioada de transferuri


Veniri – Georgi Milanov (Al Dhafra / liber de contract), Darko Velkovski (Al Etifaq / liber de contract), Domagoj Pavicic (Aris Salonic / liber de contract), Petru Neagu (FC Bălți / liber de contract), Eddy Gnahore (Ascoli / liber de contract), Dorian Răilean (Chindia / liber de contract)


Reveniri după împrumuturi – /


Plecări – Lamine Ghezali (Levadiakos / 50.000 de euro), Cătălin Țîră (contract reziliat), Valentin Borcea (CS Tunari / împrumutat), Deniz Giafer (CS Tunari / împrumutat), Filip Dujmovic, Gorka Larrucea (contracte reziliate)Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment