”Munceam 24 din 24 de ore, ajungeam foarte rar acasă”

admin
Din ce face Catalin Cazacu bani de fapt. Prezentatorul a recunoscut unde este in fiecare weekend.jpg

Cătălin Cazacu recunoaște că, înainte de a deveni celebru, a îmbrățișat o meserie la care nu multă lume s-ar fi așteptat din partea lui și care acum speră să-i aducă succesul în afaceri.

Cătălin Cazacu nu se sfiește să pună “osul la treabă”. Puțin sunt cei care știu faptul că, în urmă cu mai bine de 11 ani, prezentatorul TV împreună cu un prieten au pus bazele unei firme de securitate.

Cum orice afacere la început de drum cere sacrificii mari, Cătălin Cazacu nu s-a sfiit să îmbrățișeze cu mare devotament meseria de agent de pază.

Cazacu explică exact cum a început totul. “Toată povestea a pornit acum 11 ani, într-un birou mic unde avem dispeceratul. La momentul respectiv, firma avea trei angajați, eu, asociatul meu și un dispecer. Munceam 24 din 24 de ore, ajungeam foarte rar acasă. Noi mergeam la intervenție, noi mergeam la contracte, noi mergeam la încasat. Primi ani așa au fost, abia după am reușit să mai angajăm oameni”, a povestit Cătălin Cazacu pentru CANCAN.RO. Mai multe detalii, AICI.

Cătălin Cazacu se iubește cu Ramona Olaru

Prezentatorul a mărturisit cum a ajuns să formeze un cuplu cu Ramona Olaru, asistenta matinalului ”Neața cu Răzvan și Dani”.

”Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec in Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat in străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, a precizat Cătălin Cazacu la ”Teo Show”.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Sursa Ciao

Share This Article
Leave a comment