„Nu găsesc bikini potriviți pentru mine”. Cum arată sportiva care a fost desemnată „cea mai sexy voleibalistă”

admin
nu gasesc bikini potriviti pentru mine cum arata sportiva care a fost desemnata cea mai sexy voleibalista 126 1 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 05 Februarie 2024, 00:40

Data actualizarii: Luni 05 Februarie 2024, 00:58


Desemnată „cea mai sexy voleibalistă”, tânăra postează imagini spectaculoase pe Instagram, iar fanii nu întârzie să îi lase mesaje de apreciere.


De curând, Kayla Simmons a publicat două fotografii în care apare îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, declarând că are probleme în a-și găsi „costume de baie potrivite pentru formele sale”. 


„Acest sutien nu ți se potrivește, corectează-mă dacă greșesc”, „Ai plătit pentru ceva care nu îți vine. Îl poți returna”, „S-a micșorat la uscător?” sunt comentariile apărute la respectiva postare.


„E amuzant, pentru că mi-am dorit să am sânii mai mici. Ar fi fost totul mai ușor la volei, dar nu s-a întâmplat. Nu poți sări mai sus, nu poți alerga mai repede, totul este mai greu”, a povestit Kayla.


Kayla este pasionată de tenis, fotbal american și hochei și este prezentă constant la evenimente sportive. Admiratorii ei sunt încântați de fotografiile pe care le postează și au desemnat-o cea mai sexy voleibalistă.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment