Probleme mari la FCSB! MM Stoica, anunț de ultimă oră: ”Nu va putea să joace”

admin
mihai stoica 20 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 04 Februarie 2024, 21:32

Data actualizarii: Duminica 04 Februarie 2024, 21:31


Cele două echipe se vor întâlni pe Arena Națională în etapa cu numărul 24 din sezonul regulat al Superligii României. Partida va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.


Probleme mari la FCSB! MM Stoica, anunț de ultimă oră: ”Nu va putea să joace”


Mihai Stoica, managerul general FCSB, a vorbit înainte de meci și a subliniat faptul că Florinel Coman a răcit și nu s-a antrenat duminică, fapt pentru care ar putea absenta de la partida de luni.


De asemenea, oficialul roș-albaștrilor a precizat că Luis Phelipe a lipsit și el de la un antrenament, iar Nana Antwi încă nu are permisul de muncă valid pentru a putea evolua în Superliga.


”Coman are niște probleme. E răcit și astăzi nu s-a antrenat. Sper din toată inima să doarmă bine în noaptea asta și mâine să fie apt. Dar nu știm dacă va putea să joace.


Luis Phelipe a lipsit și el de la un antrenament. Avem ceva probleme. Nana nu are încă permisul de muncă”, a spus Mihai Stoica la televiziunea OrangeSport.


FCSB se află pe primul loc în campionat cu 50 de puncte. După 23 de etape, echipa lui Elias Charalambous a înregistrat 15 victorii, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri.


De cealaltă parte, Farul Constanța se situează pe locul cinci cu 34 de puncte. Nouă victorii, șapte remize și șapte eșecuri au obținut elevii lui Gheorghe Hagi până în clipa de față.


”Cum se încheie FCSB – Farul?” Cititorii Sport.ro au dat răspunsul


Cititorii Sport.ro au fost supuși unui sondaj, înainte de main event-ul etapei cu numărul #24 din Superliga României: ”Cum se încheie FCSB – Farul?”, a fost întrebarea la care aceștia au răspuns în număr cât mai mare.


Dintr-un total de aproape 12 mii de voturi, aproape 8000 au optat pentru victoria FCSB-ului, în timp ce aproape 3000 au votat pentru câștigul Farului, iar puțin peste o mie au considerat un egal fiind echitabil.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment