Sepsi, atac aspru îndreptat către Istvan Kovacs: „Depășit total! Arbitru modest”

admin
italienii i au facut portretul lui istvan kovacs exclus de uefa de la delegari si insultat de jurnalisti size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 04 Februarie 2024, 22:12

Data actualizarii: Duminica 04 Februarie 2024, 22:25


Oficialii formației din Sfântu Gheorghe au contestat dur maniera de arbitraj a centralului Istvan Kovavcs, ecuson FIFA considerat cel mai bun din România. Prin vocea managerului Attila Hadnagy, fost atacant important în Liga 1, Sepsi pretinde că arbitrul din Carei a greșit flagrant în mai multe faze. 


Hadnagy susține că gazdele nu au primit două lovituri de pedeapsă și îl etichetează pe Istvan Kovacs drept un arbitru modest. „A fost depășit total”, a tunat oficialul formației din Sfântu Gheorghe. 


Sepsi, atac aspru îndreptat către Istvan Kovacs


”Cartonaș roșu la Silva în prima repriză, apoi înainte de primul lor gol a fost fault pentru noi. În repriza a doua, la faza cu Markovic, nici nu s-a uitat, a dat penalty direct, n-a văzut că Markovic a simulat. A dat penalty, cum să dai penalty instant cand cel care face fault e Markovic, domnilor. E de râs, dar și de plâns!


Două penalty-uri la Debeljuh și Păun care au fost ocolite. Ce sa mai credem?! Domnul Kovacs a fost depășit total! Nu știu dacă îl vede pe domnul Kovacs cineva și în Europa, în toate meciurile în care arbitrează el, toți vorbesc rău despre el. Înseamnă că noi suntem proști și toți ceilalți deștepți, care îl tot pun sa arbitreze?!


Mi se pare un arbitru modest, care nu merită să arbitreze la nivel înalt. Azi și-a făcut treaba și-a plecat! Cel mai bun din Liga 1?! Atunci cel mai slab cum e, dacă Istvan Kovacs e cel mai bun?! Nu cred ca a fost neintenționat!


Cred că Universitatea are audiență mai mare, d-aia s-a gândit și domnul Kovacs să câștige Craiova azi. Au fost mulți conducători care-l au criticat pe Kovacs. Nimeni nu ia nicio decizie împotriva lui! Pentru ce să ne apucăm să facem memorii că oricum nu se schimbă nimic”, a declarat Attila Hadnagy, potrivit
iamsport.ro. 


Sepsi a deschis scorul prin Debeljuh, în minutul 33. Universitatea Craiova a revenit şi s-a impus prin golurile lui Markovic ‘45+2, Koljic ’74 (penalti) şi Creţu ’83.


Sepsi: Niczuly – Otelita (Popsa ’85), Ninaj, Ciobotariu, Fl. Ştefan (Bălaşa ’85) – Rodriguez (Aganovic ’63), N. Păun – I. Gheorghe (Varga ’63), C. Matei, Kallaku (Safranko ’85) – Debeljuh. Antrenor: Bernd Storck.


Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva (Maldonado ’46), Căpăţînă – Al. Creţu, Mateiu – Danciu (Baiaram ’46), Mekvabishvili (Cîmpanu ’60), Mitriţă (Badelj ’87) – Markovic (Koljic ’65). Antrenor: Ivaylo Petev.


Cartonaşe galbene: Ninaj ’43, Otelita ’74 / Mitriţă ’51, Vlădoiu ‘90


Arbitri: Istvan Kovacs – Ovidiu Artene, Horia Constantinescu – Andrei Moroiţă


Camera VAR: Sorin Costreie, Vlad Baban
Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment