Top Class! Horațiu Moldovan, paradă spectaculoasă la antrenamentul lui Atletico

admin
primul antrenor al lui moldovan juca mijlocas ii spuneam gattuso a zis intr o zi ca el vrea sa fie portar 14 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 04 Februarie 2024, 21:52

Data actualizarii: Duminica 04 Februarie 2024, 21:52


Duminică după-amiază, Atletico Madrid a susținut un antrenament cu câteva ore înainte de meciul cu Real Madrid din etapa #23 din primul eșalon al Spaniei de la ora 22:00.


Top Class! Horațiu Moldovan, paradă spectaculoasă la antrenamentul lui Atletico


Horațiu Moldovan a avut o evoluție solidă la antrenamente, iar camerele au captat și o intervenție superbă a fostului goalkeeper de la Rapid București.


Portarul a fost până acum rezervă în două meciuri din La Liga (2-0 vs. Valencia, 2-1 vs. Rayo Vallecano), dar și într-o partidă din Copa del Rey (1-0 vs. Sevilla).


Atletico Madrid l-a cumpărat pe Horațiu Moldovan pentru 800.000 de euro de la Rapid București, după ce i-a achitat clauza de reziliere în această perioadă de mercato.


Goalkeeper-ul e prima variantă la naționala României de fotbal, unde a apărat în nouă meciuri de la preliminariile Campionatului European din 2024.


  • EURO 2024 e găzduit de Germania și va fi transmis la vară de PRO TV, Pro Arena și VOYO. Competiția începe pe 14 iunie și se încheie o lună mai târziu, pe 14 iulie


Președintele lui Atletico Madrid i-a greșit numele lui Horațiu Moldovan


Enrique Cerezo (75 ani), președintele lui Atletico Madrid, a fost cel care l-a introdus pe Horațiu Moldovan la conferința de presă de prezentare. Oficialul madrilenilor i-a transmis și un mesaj portarului român, însă se pare că într-o săptămână a reușit să îi „uite” numele de familie. 


Cerezo a oferit un interviu înainte de meciul cu Valencia și a vorbit despre noile transferuri, iar când a vorbit despre goalkeeper-l român, i-a pronunțat greșit numele de familie, spunând „Montalban” în loc de Moldovan. Nu doar fostul jucător al Rapidului a fost „botezat”, ci și noua achiziție Vermeeren, căruia i-a spus „Bermer”. Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment