„Vrei să știi ce-i amuzant?” Parks l-a certat pe arbitru în stil McEnroe la Transylvania Open (LIVE pe Pro Arena și VOYO)

admin
zvrei sa stii ce i amuzant parks l a certat pe arbitru in stil mcenroe la transylvania open live pe pro 2 size6.png

Marcu Czentye

Data publicarii: Luni 05 Februarie 2024, 19:07

Data actualizarii: Luni 05 Februarie 2024, 19:10


Alycia Parks (23 de ani, 110 WTA) și-a pierdut cumpătul în finalul primului set jucat la Transylvania Open 2024.


Împotriva Anei Bogdan (31 de ani, 65 WTA) – favorită numărul opt la câștigarea trofeului -, americanca a contestat vehement două decizii luate de arbitrul spaniol al partidei, la scorul de 5-5 în manșa inițială.


Alycia Parks, reacții în stil McEnroe la Transylvania Open: ce i-a spus arbitrului


Întâi, Parks a contestat dubla săritură a mingii în propriul teren, mustrându-l pe arbitru, după care l-a admonestat pentru că i-a etichetat ca fiind afară o minge pe care ea văzut-o în teren.


„Vrei să știi ce-i amuzant? E amuzant că mingea a fost în teren, am servit as,” i-a spus Alycia oficialului meciului. „Cât de departe a fost mingea asta afară?”, a continuat americanca, în setul secund, contestând din nou calitatea arbitrajului. 


Acesta nu a reacționat la cuvintele americancei Parks, rămânând ferm pe poziție, în ciuda faptului că sportiva nord-americană a cerut rejucarea punctelor. 


Momentele confuze au făcut-o pe Alycia Parks să își piardă concentrarea, Ana Bogdan confirmând break-ul cu un game alb și câștigând astfel setul cu 7-5. Halep / Pavel vs. Graf / Agassi va fi LIVE pe Pro Arena și VOYO (15 iunie 2024)
Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment