Andrei Rațiu, rezervă eternă la Rayo Vallecano! Gest obscen incredibil al unui suporter de pe ”Vallecas” către adversarul de la Sevilla

admin
andrei ratiu rezerva eterna la rayo vallecano gest obscen al unui suporter de pe vallecas catre adversarul size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 06 Februarie 2024, 09:25

Data actualizarii: Marti 06 Februarie 2024, 09:29


Sevilla a reuşit prima victorie în 2024, după ce s-a impus, luni seară, în deplasare, scor 2-1, cu Rayo Vallecano, graţie unei duble a atacantului marocan Youssef En-Nesyri.


Cu 20 de puncte din 23 de meciuri, Sevilla, care nu mai câştigase din etapa a 18-a de la jumătatea lunii decembrie, a urcat două locuri în clasament, ajungând pe 15, în timp ce Rayo se află pe 13, cu 24 de puncte.


La Rayo, Andrei Raţiu, titularul postului de fundaș dreapta la naționala României, a fost din nou rezervă, pentru a patra oară în ultimele cinci meciuri de campionat, și a ajuns la 14 etape în acest sezon de La Liga în care a rămas ”uitat” pe banca de rezerve.


En-Nesyri, revenit de la Cupa Africii pe Naţiuni, a deschis scorul în minutul 19. Rayo a egalat zece minute mai târziu, când Isi Palazon a lobat mingea în careu de la Alfonso Espino. Însă En-Nesyri a dublat avantajul chiar înainte de pauză (45).


Lucas Ocampos de la Sevilla, victima unui ”idiot”: ”Nu cred că toţi oamenii de la Rayo sunt aşa”


În prima repriză, în momentul în care se pregătea să execute un aut, Lucas Ocampos a fost victima unui incident în care a fost implicat un tânăr spectator care stătea în primul rând al stadionului din Vallecas, foarte aproape de suprafaţa de joc.


În imaginile TV, se poate vedea cum tânărul îşi întinde degetul arătător stâng înspre fundul atacantului argentinian. „Am fost calm pentru că am două fete”, a declarat acesta pentru DAZN.


„Nu cred că toţi oamenii de la Rayo sunt aşa, dar întotdeauna există câte un idiot”, a mai spus el, citat de news.ro, sperând că va fi luată o sancţiune împotriva suporterului. „Sper să nu se întâmple şi în alte domenii, pentru că dacă se întâmplă în fotbalul feminin, ştim la ce se poate ajunge”.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment