Calificare! Jaqueline Cristian o urmează pe Ana Bogdan în optimile Transylvania Open 2024 (LIVE pe Pro Arena și VOYO)

admin
ziua nationala a tenisului romanesc la transylvania open 2024 4 romance vor juca marti 19 1 size6.jpg

Marcu Czentye

Data publicarii: Marti 06 Februarie 2024, 20:55

Data actualizarii: Marti 06 Februarie 2024, 20:55


Jaqueline Cristian – Marina Bassols Ribera 6-3, 6-2

meciul a fost transmis în direct de Pro Arena și VOYOGame, set & meci, Jaqueline Cristian! Victorie de rutină pentru sportiva din țara noastră, la revenirea în turneul clujean.


Clara Tauson, din Danemarca va fi următoarea oponentă de bătut pentru Jaqueline Cristian, la Cluj-Napoca. 


În ediția din 2021, Cristian s-a calificat până în faza sferturilor de finală, acesta reprezentând cel mai bun rezultat al său în Openul Transilvaniei. 
Miriam Bulgaru s-a retras din turneu din cauza unor probleme medicale. Jaqueline Cristian înfruntă o pierzătoare norocoasă din calificări, Marina Bassols Ribera, spanioloaică situată pe locul 105 WTA. 
Transylvania Open 2024 continuă marți, 6 februarie, cu patru românce programate să evolueze în proba de simplu.


Pe terenul central din Arena BT, Alize Cornet și Yanina Wickmayer vor deschide ziua de concurs cu un duel al „tenisului vintage,” iar ordinea de zi va fi completată de patru românce și fostul număr 1 WTA, Karolina Pliskova.


Jaqueline Cristian caută calificarea în optimile Transylvania Open 2024


Anca Todoni o va înfrunta pe Erika Andreeva, după ora 12:30, iar Andreea Mitu va primi replica Anastasijei Sevastova, după ora 14:00.


Nu mai devreme de ora 18:00,
Jaqueline Cristian și Miriam Bulgaru se vor întâlni în duelul 100% românesc din runda inaugurală a probei individuale, iar ziua va fi închisă de jocul Karolinei Pliskova cu Sinja Kraus, venită din calificări.


Pe terenul secundar, românii o vor putea urmări pe Ana Bogdan jucând alături de argentinianca Nadia Podoroska, în primul tur al probei de dublu. Bogdan și Podoroska le vor avea ca oponente pe Hruncakova și Panova, favorite numărul doi la câștigarea trofeului.„Nu m-am gândit nicio secundă că voi ajunge în finală” Gabriela Ruse a plâns la ceremonia de premiere de la Transylvania Open 2023
Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment