LIVE TEXT – Război în Israel: Un camion cu ajutoare, lovit de armata israeliană

admin
media 170657871834333600.jpg

Agenția de ajutor a Națiunilor Unite din Gaza, UNRWA, a declarat că unul dintre camioanele sale care aștepta să ajute nordul Gazei a fost lovit luni de focul israelian.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de războiul din Israel

UPDATE 6 februarie, ora 03.00: Șeful ONU anunță înființarea unui comitet independent responsabil cu evaluarea neutralității Agenției Națiunilor Unite pentru Refugiați Palestinieni

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a anunțat ieri crearea unui comitet independent responsabil cu evaluarea neutralității Agenției Națiunilor Unite pentru Refugiați Palestinieni și funcționarea acesteia, după acuzațiile aduse mai multor angajați ai săi, transmite France-Presse, informează Rador Radio România.

Acest grup va fi condus de fostul ministru francez al afacerilor externe, Catherine Colonna, în colaborare cu trei centre de cercetare din Suedia, Norvegia și Danemarca.

Continuarea aici

content-image

UPDATE 6 februarie, ora 02.55: Joe Biden l-ar fi înjurat, în privat, pe Benjamin Netanyahu: ‘Bad f***g guy!’ (Presă)

Președintele SUA, Joe Biden, este „profund suspicios” față de premierul israelian Benjamin Netanyahu și s-a referit la el în conversații private cu expresia „bad f**king guy”, potrivit unor surse, relatează Politico. Cu toate acestea, Casa Albă a negat ferm aceste afirmații.

Purtătorul de cuvânt al lui Joe Biden, Andrew Bates, a spus că „Președintele nu a spus așa ceva și nici nu ar face-o”, a relatat Politico. El a mai adăugat, că cei doi lideri au „o relație de zeci de ani care este respectuoasă în public și în privat”.

Continuarea aici

content-imageSursa Stiri pe Surse

Share This Article
Leave a comment