„Mama-jucătoare”, Andreea Mitu, eliminată de Sevastova, în primul tur la Transylvania Open 2024 (LIVE pe Pro Arena și VOYO)

admin
andreea mitu mama si jucatoare la transylvania open 2024 live pe pro arena si voyo in ce situatie a pus 11 1 size6.jpg

Marcu Czentye

Data publicarii: Marti 06 Februarie 2024, 18:30

Data actualizarii: Marti 06 Februarie 2024, 18:40


Andreea Mitu a sfârșit învinsă în primul tur la Transylvania Open 2024 de Anastastija Sevastova, scor 6-2, 6-3. 


Sportiva din București se alătură Ancăi Todoni pe lista româncelor eliminate în runda inaugurală a ediției 2024 a turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca. 


În finalul meciului, Sevastova a suferit o căzătură zdravănă, dar, în ciuda unui break procurat de Mitu, două duble greșeli consecutive comise în următorul game au făcut ca acesta să devină și ultimul al meciului. Căzătură zdravănă la Transylvania Open 2024 (LIVE pe Pro Arnea și VOYO)
Dacă în timpul Transylvania Open 2023 Patricia Țig a fost acompaniată de fiica ei, Sofia, pe care a îmbrățișat-o după ce a reușit calificarea în optimile de finală, Transylvania Open 2024 aduce în prim-plan o altă jucătoare din țara noastră care și-a întrerupt cariera de jucătoare profesionistă de tenis pentru a-și întregi viața personală.


Andreea Mitu a venit la Cluj-Napoca însoțită de fiul său, Adam, care a făcut-o să se amuze puternic în timpul unor sesiuni de antrenament. În timpul meciurilor, Mitu are privilegiul de a-l lăsa pe fiul său în grija unor voluntare Transylvania Open, care îl distrează pe acesta. 


Andreea Mitu a dezvăluit ce face fiul său, Adam, în timpul meciurilor pe care le joacă la Transylvania Open 2024


„Este în camera jucătorilor, alături de două fete voluntare, care mă ajută cu el. Se joacă, face lego. L-am luat la antrenamente și, dintr-odată, nu îi merge tableta sau telefonul și țipă: ‘Mamă!’ Nu poate să facă asta și la meci,” s-a amuzat Andreea Mitu, într-o conferință de presă organizată la Cluj-Napoca. 


„Nu îl iau foarte des cu mine la turnee, iar din septembrie va începe școala. Va avea prezență minimă de 75%, așa că nu va putea călători, dar, când am ocazia, îl iau cu mine și chiar mă bucur să fie aici, alături de mine,” a adăugat Mitu. 


Mitu și Cristian, în sferturile turneului de dublu de la Cluj-Napoca


În prima zi a ediției 2024 a Openului Transilvaniei, Andreea Mitu și Jaqueline Cristian au reușit calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu. 


Mitu și Cristian le-au învins pe Todoni și Gae, scor 6-4, 6-4. 


$2,470 vor primi ca premiu financiar Andreea Mitu și Jaqueline Cristian pentru accederea în faza ultimelor 16 echipe.


În turul următor, Mitu și Cristian s-ar putea duela cu o altă româncă, în cazul în care Ana Bogdan și Nadia Podoroska vor trece de Viktoria Hruncakova și Alexandra Panova, favorite numărul doi la câștigarea trofeului. „Draculina a venit” Jaqueline Cristian, la Transylvania Open 2024
Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment